یادداشت فاطمه الزهرا افشاری پور
1401/9/23
این کتاب بسیار بسیار زیبا بود و از خوندنش نهایت لذت رو بردم تا قبل مطالعه این کتاب هدف امام حسین (ع) رو انقدر واضح نمی دونستم و الحمدلله که این کتاب رو خوندم و آگاهی پیدا کردم و فردای قیامت اگه ازم بپرسن امام حسینی که این همه دوسش داشتی و براش گریه کردی و... چرا شهید شد؟ هدفش چی بود؟ می تونم جواب بدم دست و پا شکسته لااقل البته ان شاءالله که زبانم باز باشه و در خاطرم مونده باشه به عنوان انتقاد کاش کتاب همرزمان حسین (ع) و کتاب دو امام مجاهد رو تلفیق میکردن و به صورت یک کتاب واحد درمی آوردن خیلی از قسمت ها همان مطالبی بود که در کتاب همرزمان حسین (ع) خونده بودم. و این برام جالب بود که آقا قبل از حتی ریاست جمهوریش چقدر برای آگاهی مردم تلاش میکرده و چقدر تلاش میکرده جهالت رو از مردم دور کنه هر بار یک شهر سخنرانی میکرده مدتی تهران مدتی مشهد و... *خدا رو شاکرم برای داشتن چنین رهبر حکیم و فرزانه ای؛ اگر نداشتیمش معلوم نبود چه سرنوشتی داشتیم؛ از خدا می خوام از عمر من کم کنه و به عمر رهبرم اضافه کنه. و ان شاءالله به همین زودی ها پرچم این انقلاب از دست جانباز رهبرم به دستان متبرک حضرت مهدی(عج) داده بشه.الهی آمین🤲🏻