یادداشت niyayesh
1403/11/9
داستان راجع به دختری به اسم ایوری کایلی گرامبز هست که به طور ناگهانی ارثی هنگفت بهش میرسه. ایوری کایلی گرامبز که بعد از مرگ مادرش، به سختی همراه خواهر ناتنیش زندگی میکرده. ایوری که برای قرائت وصیت نامه باید حضور میداشته، به سرعت به عمارت هاثورنها منتقل میشه. در جلسه اعضای خانواده متوجه میشوند که از ارث محروم شدهاند و تمام ارث توبیاس هاثورن به ایوری رسیده که شامل چندین میلیارد پول و تجارت و... هست. توبیاس هاثورن، دو دختر و چهار نوه پسر داره. تبلیغات این کتاب رو طوری نشون دادند که ارزش خوندن نداره و قراره تماما یه کلیشه پیش بره، در صورتی که این طور نیست و شدت بسیار کمتره. شخصیت پردازی کتاب واقعا خوبه. اگرچه که شخصیتهای به شدت زیادی داره و همون ابتدا هم با کلی شخصیت آشنا میشیم، اما نویسنده تونسته از پس شخصیتپردازی بر بیاد. دوتا شخصیت مثل هم پیدا نمیکردید. علاوه بر رمنس داستان و مشکلاتی که ایوری با آن دست و پنجه نرم میکنه، کل داستان حول محور رازهای خانواده هاثورن و پازلها و سرنخهایی هست که توبیاس هاثورن برای ایوری و نوهها و دختراش به جا گذاشته. داستان به کتاب اول تموم نمیشه و همچنان این خانواده پر از رازه. یه چیزی که از نظر من منطقی نبود، این هست که هاثورنها و ایوری به روش توبیاس آشنا بودند و در بسیاری از مواقع رمزها و جوابها خودشون پیدا میشدند. اگرچه هر کدومشون از معماهای بازی با کلمات تا بقیه معماها جالب بودند. به نظر من ارزش خوندن داره، بخصوص اگه معما دوست دارین.