یادداشت Teu

Teu

1403/2/28

They both die at the end
        هردو در نهایت می‌میرند برای من کتابی بود که تا نیمه‌ی داستان من رو به خودش جذب نکرد و من خودم رو مجبور به خوندنش کردم، اما از نیمه به بعد اوجی ناگهانی گرفت و برام جذاب شد.
از اونجایی که نسخه‌ی زبان اصلی رو نخوندم، حدس می‌زنم بخش قابل توجهی از کتاب که به شناخت من  از رابطه‌ی روفوس و متیو کمک می‌کرده سانسور شده بود؛ پس از انتقاد راجع به اینکه چرا طی روند تقریبا غیر منطقی‌، این دو نفر به همدیگه نزدیک و برای هم مهم شدند، صرف نظر می‌کنم.
این کتاب برای روایت و همچنین وضوح بهتر رخدادها چندین راوی داشت که برخلاف سلیقه‌ی معمول من، برام خوشایند بود.
هردو در نهایت می‌میرند از نظر من پایان نامناسبی داشت، منظورم صفحات پایانی نیست بلکه جملات پایانیه. زیاد از حد گنگ و بی‌معنی بود.(یا شاید هم مشکل از ترجمه‌ای هستش که خوندم)
در اصل نظرم به این کتاب شامل دو ستاره است ولی به خاطر بریده‌های خوبش، یک ستاره اضافه می‌کنم.

با قسمت اول نظرت کاملا موافقم، منم اولاش اصلا نتونستم ارتباط بگیرم و بزور می خوندم

اگر از نشری به جز نشر « نون » خوندید ، کار اشتباهی بوده ، چون فکر میکنم تنها نشر معتبری که این کتاب رو چاپ کرده ، نشر «نون» باشه .

Teu

1403/2/30

درسته، احتمالا به همین دلیل نتونستم روابط بین شخصیت‌ها رو بهتر درک کنم و به نظرم غیر منطقی بوده.