بریده کتابهای پاسخ های امام رضا (ع) به چهل پرسش قرآنی محمدصدرا ملکثابت 1403/3/4 پاسخ های امام رضا (ع) به چهل پرسش قرآنی فاطمه آگهی 4.5 1 صفحۀ 31 امام رضا(ع) به نقل از پیامبر اکرم(ص) میفرمایند: هنگامی که روز قیامت میشود، بنده هنوز قدم از قدم برنداشته، از او در باره چهار چیز سوال میشود: از عمرش که آن را در چه راهی فنا(صرف) کردی؟ از جوانیاش که در چه راهی آن را فرسوده کردی؟ از مالش که آن را از چه راهی به دست آوردی و در چه راهی مصرف کردی؟ و از پیوند قلبی و دوستی با ما اهلبیت نیز سؤال میشود... 3 7 مژده ظهرابی دهدزی 1403/9/19 پاسخ های امام رضا (ع) به چهل پرسش قرآنی فاطمه آگهی 4.5 1 صفحۀ 179 13 4 مژده ظهرابی دهدزی 1403/9/17 پاسخ های امام رضا (ع) به چهل پرسش قرآنی فاطمه آگهی 4.5 1 صفحۀ 119 0 1 مژده ظهرابی دهدزی 1403/9/17 پاسخ های امام رضا (ع) به چهل پرسش قرآنی فاطمه آگهی 4.5 1 صفحۀ 112 0 1 مژده ظهرابی دهدزی 1403/9/15 پاسخ های امام رضا (ع) به چهل پرسش قرآنی فاطمه آگهی 4.5 1 صفحۀ 61 راستی حیرتآور است که مردم در حساب سرمایههای مادی خود اینقدر دقیقاند، حتی نسبت به کم و زیاد شدن چند گرم وزن بدن خویش حساسیت نشان میدهند، اما گاه در تمام عمر حتی یک بار به حسابهای اخلاقی و معنوی خویش نمیرسند؛ چه غفلت وحشتناکی! 0 2 مژده ظهرابی دهدزی 1403/9/11 پاسخ های امام رضا (ع) به چهل پرسش قرآنی فاطمه آگهی 4.5 1 صفحۀ 33 تصور کنید بانکی دارید که در آن هر روز صبح هشتاد و شش هزار و چهارصد تومان به حساب شما واریز میشود و تا آخر شب فرصت دارید همه پولها را خرج کنید؛ چون آخر وقت حساب خودبهخود خالی میشود. در این صورت شما چه خواهید کرد؟ هر کدام از ما یک چنین بانکی داریم: بانک زمان. هر روز صبح، در بانک زمان شما ۸۶۴۰۰ ثانیه اعتبار ریخته میشود و آخر شب این اعتبار به پایان میرسد. هیچ برگشتی نیست و هیچ مقداری از این زمان به فردا اضافه نمیشود. 0 1