بریده کتابهای تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ فاطیما 1403/6/19 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 11 اعتقادِ پدربزرگ به روزگارانِ قدیم و خیلی قدیم، شبیه اعتقادی بود که تقریباً همهی پدربزرگها داشتند و دارند: عجب روزگاری بود! عجب روزگاری بود! همهچیز در حایی بود که میبایست باشد_حتّی شیطان. 0 0 سیندخت 1403/8/26 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 47 استبداد همیشه از یک نقطهی هندسی حرکت میکند و استبداد میشود. زور، در ابتدا، زور نیست شفقت است. شفقت، در حرکت است که زور میشود و زورِ سیاه. ... سنگ اول استبداد، مصلحت اندیشی در باب دیگران است_ بیآنکه مصلحت اندیش، به واقع، حق انسانی و فرهنگی مصلحت اندیشی را داشته باشد. 0 1 khatib 1402/5/25 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 72 انسان، نابینا، هزار بار بهتر از آنکه چشمانی بی روح، بی گذشته و بی عاطفه اما دقیق و تیزبین داشته باشد. انسان نابينا، روح بلند پروازِ پنهان کاری دارد؛ اما انسان، با چشمانی سرد، روح ندارد؛ و انسان بدون چشم هایی مملو از روح، اصولا انسان نیست... 0 5 هدی 1402/12/22 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 18 پنبه کردن در گوش نیمی از مردم جهان و بستن چشمهای ایشان، زمانی که نیمی دیگر از مردم جهان زار میزنند و فریاد از جگر میکشند، البته کاریست ممکن؛ اما باید دید که این کار تا چه حد میتواند دنیا را به سود بیخبران یا زارزنندگان تغییر بدهد. 0 0 فاطیما 1403/6/19 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 14 پدربزرگ، احساسِ کامل و سالمِ رَجعت بود؛ رجعت به جهانی ازکفرفته_ اما نه از یاد_که یافتنش، اصلیترین شرطِ بقای معنوی انسان بهحساب میآمد. 0 0 فاطیما 1403/6/19 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 11 _ نه پدربزرگ. دیگر احتیاجی به مخدّر نیست. این روزها زندگی خودش بهاندازهی کافی آدمها را تخدیر میکند. نمیبینید که ما جوانها چقدر کاهل و تنپرور شدهییم؟ 0 0 عادله سلیمی (بهارنارنج) 1403/3/29 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 108 ما به نهایت احتیاج که میرسیم به یادِ خدا میافتیم، به اوج معصیت که میرسیم، به یادِ شیطان؛ و درد آنجاست که در بسیاری اوقات، احتیاج قرین گناه است. آنوقت با یک زبانمان شیطان را نفرین میکنیم و با زبان دیگرمان خدا را به یاری میطلبیم. 0 2 تقی شجاعی 1402/6/5 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 1 پدربزرگ میگفت: علت اساسی سیاهیِ سرنوشتِ روشنفکرانِ عصر ما و تبدیل شدنشان به یک مشت ولگردِ بیکارهی مفتخورِ نقنقوی بهانهگیرِ آویزان همین است که پیوسته وِر زدنهای بیسر و ته را جایگزین آفرینش و تولید میکنند. 0 5 فاطیما 1403/6/20 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 120 انسان، واقعاً عقلِ درست و حسابی ندارد و یا بیمارِ خودآزار است که طرفِ صاف و نرم و بدونِدرز و دوختِ لباسها را میاندازد رو به بیرون، طرف پُردرز و دوخت و ناصاف و آزرندهی لباسها را میاندازد طرفِ داخل و میچسباند به تنِ خودش. آخِر چرا؟ مگر مرض دارد؟ 1 0 فاطیما 1403/6/20 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 32 انسان، هنوز در انتظار معجزه است؛ همیشه در انتظار معجزه است. انسان، ممکن است تعریفِ معجزه را عوضکند امّا از آن قطعِ امید نمیکند. آخر چگونه ممکن است چنین جهان گندیدهیی را، بدون هیچ معجزهیی، از گندیدگی نجاتداد؟ 0 0 khatib 1402/5/26 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 106 آمریکایی ها، از جهاتی غیر منطقی کش می آیند _آن قدر که می بینی در کالیفرنیا روی صندلی هایشان چرت می زنند اما انگشتشان آن قدر دراز شده که فرو رفته در زندگی روزمرّه ی مردم دردمندِ ویتنام و کره و مالزی و افغانستان... 0 1 جوان 1402/4/27 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 25 0 19 فاطیما 1403/6/20 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 158 انگار که ما، در طولِ این قرنها، به عادتِ دوستداشتنِ تصوراتی از پدربزرگ مبتلاشدیم. انگار که پدربزرگ، یک کتابِ بسیار کهنهی خطّی جلدچرمی عتیقه بود که دیگر نمیخواندیمش امّا به هیچقیمتی هم حاضرنبودیم از بالای تاقچه بَرش داریم و از دست بدهیمش. 0 0