بریده کتابهای بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید فاطمه پیوندی 1402/4/20 بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید جان سی. ماکسول 3.7 3 صفحۀ 52 0 7 سعید بیگی 1402/3/9 بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید جان سی. ماکسول 3.7 3 صفحۀ 169 اگر کاری را که عملکردی عالی در انجام دادنش ندارید رها کنید و در عوض بر کاری تمرکز کنید که بیشترین استعداد را در انجام دادن آن دارید، ظرفیت تولیدتان را شدیداً افزایش خواهید داد. راه هایی برای متمرکز ساختن وقت و توجه خود پیدا کنید و به این سمت حرکت کنید که هر کاری را که بازده بالایی ندارد از برنامه تان حذف کنید. 0 22 زهرا نیکوزاده 🦋 1402/6/5 بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید جان سی. ماکسول 3.7 3 صفحۀ 158 تراژدی زندگی غالبا در ناکامی ما نیست، بلکه در از خود راضی بودنمان است؛ در انجام دادن کار زیاد نیست، بلکه در کم کاری است؛ در زیستن بالاتر از حد توانمان نیست، بلکه در ر زندگی در حدی پایینتر از ظرفیتمان است. 0 3 فاطمه پیوندی 1402/4/19 بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید جان سی. ماکسول 3.7 3 صفحۀ 29 زندگی جایی بین محدوده امن و رویاهایتان رخ می دهد. 0 11 زهرا نیکوزاده 🦋 1402/6/5 بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید جان سی. ماکسول 3.7 3 صفحۀ 191 تعریف من از بلوغ، «خودخواهی نداشتن» است؛ یعنی اینکه بتوانیم مسائل را از دیدگاه افراد ببینیم، چون برایشان ارزش قائلیم. 1 7 فاطمه پیوندی 1402/4/22 بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید جان سی. ماکسول 3.7 3 صفحۀ 69 1 7 محمود 1403/7/11 بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید جان سی. ماکسول 3.7 3 صفحۀ 15 «از خود نپرسید دنیا به چه چیزی نیاز دارد. بپرسید چه چیزی به شما جان دوباره میبخشد و بعد بروید و آن کار را انجام دهید، زیرا چیزی که دنیا به آن نیاز دارد آدمهایی است که جان دوباره گرفته باشند.» هاوارد تورمن 0 1 محمود 1403/7/11 بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید جان سی. ماکسول 3.7 3 صفحۀ 5 مردم اغلب به من میگویند اینکه ورجین خارج از چارچوب میاندیشد عالی است. وقتی به آنها میگویم «درواقع ما این کار را نمیکنیم! ما اصلاً اجازه نمیدهیم چارچوبی ساخته شود» آنها حقیقتاً متعجب میشوند. نمیتوانید هم دوستدار چارچوبها باشید و هم دوستدار خلاقیت. ریچارد برانسون - بنیانگذار ورجینگروپ 0 1