بریدۀ کتاب
1403/7/27
اینترنت نه تنها با افزایش دسترسی به داروهای قدیمی و جدید بلکه با پیشنهاد رفتارهایی که بدون آن ممکن است هرگز به ذهن ما خطور نکند مصرف بی رویه اجبارگونه را ترویج میکند ویدئوها فقط «پخش» نمیشوند. آنها به معنای واقعی کلمه مسری هستند و اینگونه است که یک گرایش رفتاری در مردم پدیدار میشود. انسانها موجوداتی اجتماعی هستند وقتی به صورت آنلاین میبینیم که دیگران به شیوه ی خاصی رفتار میکنند آن طرز رفتار به نظر ما عادی» می رسد، زیرا دیگران آن را انجام میدهند توییتر نامی مناسب برای پلتفرم پیام رسانی رسانه های اجتماعی است که مورد علاقه کارشناسان و رؤسای جمهور است. ما شبیه دسته پرندگان هستیم. به محض اینکه یکی از ما بال خود را برای پرواز باز کند کل دسته ما به هوا بلند میشود