بریدۀ کتاب

Mehrbod

1403/4/13

فارنهایت 451
بریدۀ کتاب

دیدی؟ اون آدم قراره تو باشی ؛ قربانی ما اونجاست ، آخر اون خیابون. می‌بینی دوربینمون چه جوری وارد می‌شه؟ داره صحنه رو آماده می‌کنه. تعلیق. نمای دور. همین الان یه بدبختی اومده بیرون قدم بزنه. این جور آدم ها زیاد نیستن. آدم عجیب و غریبیه. خیال نکن پلیس از عادت های همچین خل و چل هایی خبر نداره ، آدم هایی که صبح ها بیخود و بی‌جهت قدم می‌زنن ، شاید هم بی‌خوابی به سرشون می‌زنه. به هر حال ، چند ماه یا چند ساله که پلیس اون رو زیر نظر گرفته. هیچ معلوم نیست این جور اطلاعات کی به درد می‌خوره. و از قرار معلوم ، امروز خیلی به درد میخوره.