بریدۀ کتاب
1402/3/6
3.6
با یک ترفند ساده ی زبانی می توان حقیقت را پنهان کرد: داستان خود را از قسمت دوم آن شروع کنید! بله و این کاری است که رابین به سادگی انجام داد و از صحبت درباره ی قسمت اول داستان امتناع کرد؛ یعنی حمله ی اسرائیل به فلسطین. کافی است داستان را از قسمت دوم آغاز کنید تا دنیا برعکس شود. داستان را از قسمت دوم شروع کنید تا تیرها و نیزه های سرخ پوستان، عامل اصلی جنایت شناخته شوند و تفنگ سفیدپوستان، قربانی اصلی. کافی است داستان خود را از قسمت دوم شروع کنید تا خشم سیاهپوستان علیه مرد سفیدپوست، عملی وحشیانه و خشونت بار تلقی شود! کافی است داستان خود را از قسمت دوم شروع کنید تا گاندی مسئول بدبختی های انگلیسی ها شناخته شود! کافی است داستان خود را از قسمت دوم شروع کنید تا آن ویتنامی بیچاره ی سوخته در آتش بمب، عاملی شناخته شود که انسانیت ناپالم را آزرده خاطر کرده است! و آهنگ های ویکتور خارا مایه ی خجالت شود، نه گلوله های پینوشه که هزاران نفر را در استادیوم سانتیاگو کشت. کافی است داستان خود را از قسمت دوم شروع کنید تا مادربزرگ من ام عطا، جنایت کار شناخته شود و آریل شارون قربانی او.