بریدهای از کتاب امام مهدی (عج) موجود موعود اثر عبدالله جوادی آملی
1403/11/26
سعد بن عبدالله قمی از حضرت بقیة الله پرسید که چرا مردم نمیتوانند امامشان را خود برگزینند آن حضرت پرسید که مرادش امام صالح اصلاحگر است یا پیشوای ناشایست فساد انگیز؛ سعد عرض کرد که مرادش مقتدای صالح اصلاحگر است؛ سپس حضرت ولی عصر و فرمود که کسی نمیداند در خاطر دیگری از اندیشه صلاح و فساد چه می گذرد، پس آیا ممکن است مردم کسی را که اندیشه فساد در سر دارد برگزینند؟ عرض کرد که آری آنگاه حضرت ولی عصر ع فرمود : علتش همین است که با برهان بر تو اقامه کردم تا عقلت به اطمینان رسد... . كمال الدین ، ج ۲، ص ۱۳۶ .