تینا ارجمندی

تینا ارجمندی

@tina1391

0 دنبال کننده

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

دختر مهتاب

یه چیز دیگه هم هست که به نظرم خیلی مهمه . خلاصه هایی که نشر مجازی برای کتاب هاش میزاره خیلی از داستان رو فاش میکنه و این میتونه باعث اینبشه که آدم حوصلش سر بره و اطلاعات زیاد داشت از کتاب خیلی بده ، و نشر مجازی هم قسمت های زیادی رو فاش کرده مثلا این که در پیش شاهزاده درس می‌خواند و ... را نباید فاش می‌کرد و احتمال خطا به ما میداد اگه ذهن خلاقی داشته باشید شخصیت پردازی خوبی هم خواهید داشت و شاید این موضوع دیدن فن ارت کمک کننده ی درک شخصیت باشه و اگه خودتون دوست داشته باشید میتونید امتحان کنید❤️ @Parya85

و یه مورد دیگه هم هست که شما از شخصیت پردازی صحبت کردید شاید برای مایی که شخصیت پردازی واضحی داشتیم بنا بر دیدن فن ارت ها و استایل تیپی اون شخصیت بوده نمیدونم شما دیدین یا نه ولی بنده که از این روش شخصیت پردازی کاملی داشتم @Parya85

حقیقتش اینه که انقدر شخصیت پردازی بالا و قوی بود که من در عنق کتاب حس میکردم مثلا شما مثال لیوای و ونژی رو زدین اگه دقت کنید قشنگ این دو رو جدا معرفی کرده بر خلاف هم و متضاد مثلا فرق بین هاله ها و قدرت جادوشون شخصیت پردازی شون ولی کلا اینجا حرف از لیوای و ونژی نیست من فانتزی خون قهاری هستم و اینکه مهمه از اینکه شما از چه نشری خوندین ولی خب به هر حال این کتاب به نظر من و تعدادی افراد بسیار زیباست و به نظر شما خوب نیست چون سلیقه ی کتاب خوانی چیزیه که برای هر کسی فرق میکنه ولی شما بسیار بسیارپافشارید توی این موضوع و من این رو درک نمیکنم نباید همش بدی ها رو دید گاهی خوبی دیدن خوبه شما باید مشکلات این کتاب رو با خوبی هاش معیار بزنید و اونطوری به جواب بهتری خواهید رسید @Parya85