سارا آلن و 3 نفر دیگر
3.5

1400/1/2

کتاب از جنس ستاره ها، مترجم نگار باغانی.

لیست‌های مرتبط به از جنس ستاره ها

لیبی مونرو، دخترک دوازده ساله‌ای است که سندروم ترنر دارد؛ نوعی بیماری که در ان فرد یک کروموزوم کم دارد و همین یک کروموزوم کمتر مشکلات مختلفی را در قلب، کلیه، ذهن، شنوایی، ظاهر و ...به وجود می‌اورد.
لیبی هم از بدو تولد مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته و با برخی همچنان دست به گریبانست اما حافظه و سعی و تلاش خوبی هم دارد.
از طرف دیگر او خانواده‌ای دارد که عاشقانه دوستش دارند و او انها را می‌پرستد. پدرش  معلم هنر است و مادرش مغازه‌ی شیرینی فروشی دارد. یک خواهر بزرگتر هم دارد که به تازگی ازدواج کرده و در شهر دیگری زندگی می‌کند.
لیبی در مدرسه تقریبا شاگرد موفقی است اما در دوستی و دوستیابی کاملآ نانوفق است که البته بخشی از این به خاطر ظاهر کمی غیرمعمولش است.
با وجود همه مشکلات لیبی  به پذیرش گامل شرایطش رسیده و شادی و شور و امید از  وجودش لبریزاست.
از انجا که از بدو تولد مشکلات پزشکی مختلفی را پشت سر گذاشته، و علاقه‌ی زیادی هم به علوم و تحقیق دارد، اطلاعات خوبی راجع به بدن دارد و بیماری ها و مشکلات خودش را به زبان ساده و قابل فهم برای مخاطب هم توضیح می‌دهد.
ما در این کتاب با روزمرگی‌های لیبی و تلاش او برای کمک به خانواده‌اش، تلاشی که قرار است یک شگفتانه برای همه و به ویژه خواهرش باشد، رو به رو هستیم.
نوع برخورد مادر و خواهر و حتی معلم لیبی هم برای بزرگترها خواندنی و درس گرفتنی است.
از آنجا که لیبی در تعامل و دوست يابی ضعیف است، راهکارهایی در سیر داستان در این مورد به مخاطب منتقل می‌شود.