سرور کتبی سرور کتبی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردن سرور کتبی، داستاننویس و مترجم ایرانی در حوزهی ادبیات کودک، متولد سال ۱۳۳۸ در اهواز است.سرور کتبی تا به حال حدود ۷۰ جلد کتاب برای بچهها نوشته است. همۀ کتابها مری پاپینز پاملا لیندون تراورز 4.2 2 این همه تلق و ملق سرور کتبی 3.9 4 دندان خون آشام تامی دونبوند 4.2 2 مجموعه خیابان جیغ (سیزده جلدی) تامی دونباواند 4.4 0 یادگار مومیایی تامی دونبوند 4.0 0 من هم بازی! سرور کتبی 2.5 2 بزغاله ای به نام قند عسل سرور کتبی 5.0 1 اکسیژن و همبازیهایش سرور کتبی 5.0 0 شهر گلهای خاکستری سرور کتبی 5.0 1 ماه عاشق: داستانی بر اساس زندگی محمد معین فرهنگ نگار و دانشور سرور کتبی 4.0 1 با صدای زنبور سرور کتبی 2.0 0 اتوبوس قرمز سرور کتبی 1.5 0