بهنام شاهنگیان بهنام شاهنگیان پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 4.0 14 هنر رسانه های اجتماعی پگ فیتس پاتریک 0.0 0 پول در ساحل: زندگی رویایی تان را از طریق بازاریابی شبکه ای بسازید جردن آدلر 0.0 0 همکاری بهنام شاهنگیان 0.0 0 چگونه طرح بازاریابی موفق بنویسیم؟ تیم کالکینز 0.0 0 همه ی ما عجیب و غریبیم: ظهور قبایل و پایان نرمال ست گودین 0.0 0 برند ماندگار: 12/5 اصل برای متمایز بودن، جذب مشتری و ایجاد یک برند فوق العاده جرمی میلر 0.0 0