حسین تک تبارفیروزجائی حسین تک تبارفیروزجائی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 1 دنبال کننده دنبال کردنپیشنهاد کاربر برای شماهمۀ کتابها داستان حمارالحکیم توفیق حکیم 2.0 0 فرهنگ موضوعی ضرب المثل ها (فارسی - عربی - انگلیسی) مهدی مقدسی نیا 0.0 0 شاه بیت های عربی و معادل های آن در فارسی و انگلیسی رسول دهقان ضاد 0.0 0 بزرگ شدم ولی فراموش کردم که فراموش کنم: تحلیل و ترجمه رمان "کبرت و نسیت ان انسی ..." ولی الله اسماعیلی 0.0 0 فرهنگ امثال قرآنی: به همراه ترجمه و معادل های آن در نظم و نثر فارسی و انگلیسی حسین تک تبارفیروزجائی 0.0 0