خواندهام تاریخ مختصر علم ویلیام اف. باینام 3.7 0 تاریخ فلسفه غرب برتراند راسل 4.0 2 روان شناسی اجتماعی با نگرش به منابع اسلامی محمدتقی تبیک 3.0 0 جامعه شناسی آنتونی گیدنز 4.0 2 آشنایی با علوم اسلامی مرتضی مطهری 4.2 0 کتاب منطق پایه دهم 3.8 0 پایه های علم رجال عبدالهادی فضلی 4.5 0 من و کتاب سید علی حسینی خامنهای 4.3 33 رفاقت ناجور: وابستگی عاطفی نوجوانان به رفیق هم جنس: چیستی، چرایی و چگونگی درمان برای نوجوان گرفتار امیرحسین شاپورزاده 2.5 0 کار تشکیلاتی: گفتاری پیرامون کار تشکیلاتی، اهداف و ارکان آن حسین عرب اسدی 0.0 0 قرارگاه های فرهنگی سید علی حسینی خامنهای 4.8 3 دغدغههای فرهنگی 4.4 17 مانیفست یک فمینیست در پانزده پیشنهاد چیماماندا انگوزی ادیشی 3.5 13 راز دیدار علم: دریچه ای به حدیث "عنوان بصری" سیدعلی اصغر علوی 3.7 1 خادم ارباب کیست؟ درس هایی از کلاس حضرت جون سیدعلی اصغر علوی 4.2 20 دوربین بازی: دوربین ها چطور قصه می گویند؟ داود مرادیان 3.0 1 سلیمانی عزیز لیلا موسوی 4.6 18 حرف هایی که کهنه نمی شوند: مجموعه مقالات سیدمهدی شجاعی سیدمهدی شجاعی 2.7 2 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.6 128 بنیاد فلسفه سیاسی در غرب: از هراکلیت تا هابز حمید عنایت 5.0 0