خواندهام من ادواردو نیستم! 72 داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه مهدی (ادواردو) آنیلی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 51 رفتیم بیرون سیگار بکشیم، هفده سال طول کشید (داستان هایی از نویسندگان معاصر روس) آبتین گلکار 3.2 6 مدیریت توسعه کریم کیاکجوری 3.5 0 تصمیم گیری و تعیین خط مشی دولتی سیدمهدی الوانی 0.0 0 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 4 مدیریت منابع انسانی اسفندیار سعادت 3.5 1 حکایت دولت و فرزانگی مارک فیشر 3.1 16 خمره هوشنگ مرادی کرمانی 4.3 66 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 110 هرس نسیم مرعشی 3.8 88 جبه خانه هوشنگ گلشیری 3.1 0 مبادی سواد بصری دونیس داندیس 3.8 0 انسان کامل مرتضی مطهری 4.5 22 از ایواتا بپرس؛ سخنان خردمندانه ی ساتورو ایواتا (مدیرعامل افسانهای نینتندو) هوبونیچی 0.0 0 کپسول مذاکره: آخرین شیوه های جهانی موفقیت در مذاکره های تجاری و شخصی فربد طهرانی 0.0 0 فیلم ساختن سیدنی لومت 3.9 3