خواندهام Daniel Deronda جورج الیوت 4.0 1 کارمیلا جوزف شریدن لی فانو 3.0 18 Carmilla Joseph Sheridan Le Fanu 2.0 1 درباره ی نگریستن فیروزه مهاجر 4.2 2 فردیت اشتراکی: یک درآمد، پنج گفت وگو و یک سخنرانی ژولیا کریستوا 0.0 0 تکنیک بازیگری استلا آدلر 0.0 0 130 نکته در باب کارگردانی: مطالعات اجرا (2): کارگردانی راسل رایش 3.8 2 بازی - بازیگری: راهنمایی برای کارگاه های تئاتر لوک دیکسون 0.0 0 نگاهی کوتاه به خلاقیت، بازیگری و آشفتگی های روانی احمد دامود 0.0 0 آقای شادی (نمایشنامه) دیوید مامت 3.0 0 دفترهای تآتر: مجموعه ی مقالات حمید سعیدی امجد 0.0 0 مبانی نظری تئاتر عروسکی شیوا مسعودی 0.0 0 مطالعات تئاتر: مطالعات بنیادین تئاتر مریم نعمت طاوسی 0.0 0 اصول کارگردانی تئاتر احمد دامود 5.0 1 رقص کاغذپاره ها: نمایشنامه 0.0 0 هایکوهای طنزآمیز: شوخی و شوخ طبعی در شعر و چوب نگاره های ژاپنی استیون ادیس 2.5 1 لاک پوک زنجره: هایکو ژاپنی از زبان ژاپنی کیمیه ماه دا 5.0 0 چسب زخم برای عروسک: مجموعه ای از هایکوهای امریکایی کور ون دین هیول 0.0 0 حتا شبیه خودم زندگی نکرده ام (مجموعه شعر) منیژه حسینی 4.2 1 زیبایی ات غمگینم می کند بهزاد عبدی 0.0 0