حتا شبیه خودم زندگی نکرده ام (مجموعه شعر) عمومیادبیاتشعرشعر ایران حتا شبیه خودم زندگی نکرده ام (مجموعه شعر) منیژه حسینی 4.2 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 1 ناشر چشمه شابک 9786002294326 تعداد صفحات 94 تاریخ انتشار 1395/1/28 توضیحات من هیچ وقت شبیه هیچ کس... حتا شبیه خودم زندگی نکرده ام شعر ایرانی ادبیات ایران بریدۀ کتابهای مرتبط به حتا شبیه خودم زندگی نکرده ام (مجموعه شعر) SETAYESH حتا شبیه خودم زندگی نکرده ام (مجموعه شعر) منیژه حسینی 4.3 1 صفحۀ 46 0 4 یادداشتها محبوبترین جدید ترین SETAYESH 1402/10/9 مجموعه شعر فارسی از خانم حسینی، شعرهایی که شمارو در یک مصرع، یک بیت، یک شعر کوتاه، به فراز و فرودی میبره و با خود شاعر در عمق کلمات و معنا غرق میکنه. به شخصه از معنا و مفهومی که بهم پیوند زده بودند و خلق شعر کرده بودند، لذت بردم. از کلمات ساده ای استفاده کردند و قلم روونی دارند و همزمان قابلیت ذوب کردن شما رو دارند. در غالب شعر مضامین قشنگی رو با دید شاعرانشون به شما ارائه دادند و تشبیه های عمیقی به شعرهای کوتاهشون تزریق کردند. کوتاه هستند و به راحتی خوانده میشوند و سدی ایجاد نمیکنند. پیشنهاد میکنم و تنها دلیلی که پنج امتیاز کامل ندادم این بود که نسبت به اشعار قوی که میتونیم از شعرای ایرانی بخونیم، نسبتا ضعیف تر بود اما ارزش خوندن داره چون در جایگاه خودش خوب ظاهر شده. امروز مرا محاکمه کردند نام تو کافی بود تا به تمام جرم های نکرده اعتراف کنم صفحهی۴۲ مرگ دست گرمی ست که سردی سلامش را هیچ وقت نمی توان حدس زد. صفحهی ۷۷ 0 8