حسد عمومیداستان حسد جوزف اپستاین و 1 نفر دیگر 3.2 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر ققنوس شابک 9786002782960 تعداد صفحات 136 تاریخ انتشار 1397/10/23 توضیحات کتاب حسد، نویسنده جوزف اپستاین. ادبیات واقع گرایانه مقاله فلسفی ادبیات آمریکا دهه 2000 میلادی دینی و مذهبی روانشناسی بریدۀ کتابهای مرتبط به حسد محمد خزائی حسد جوزف اپستاین 3.2 2 صفحۀ 25 تمایل اکثر افراد به این است که کاری که از پس انجام دادن آن برنمیآیند، به باد تمسخر بگیرند. فرد حسود گاهی به تعریف و تمجید بیش از حد نیز روی میآورد. 0 34 لیستهای مرتبط به حسد niyayesh لیست کتابهای ۱۴۰۱ 36 کتاب آرشیو کتابهایی که سال ۱۴۰۱ مطالعه کردم (۴۰). خیلی دقیق نیست و ممکنه چیزی از قلم افتاده باشه چون یادم نمیآد اون زمان چه کتابهایی رو خوندم. 0 7 niyayesh هفت گناه کبیره 7 کتاب ... 0 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمد خزائی 1403/3/25 همیشه خلقیات انسان برایم محل کاوش بوده و جذاب. مدتی درگیر دروغ بودم و مدتی هم غرور و تکبر. حالا چند وقتی است درگیر حسدم و به نظرم عجیبترین خلق انسان است و نیاز به دقت و تأمل فراوان دارد. در این حسد جوزف اپستاین ابدا نتوانسته از پس تشریح تمام جنبههای حسد، بربیاد اگرچه بسیاری از جنبههای آن را شکافته و به زعم خودش رمزگشایی کرده است. با این حال برای آنکه بدانیم حسد، به عنوان یک اخلاق انسانی که گویا در ذات او خانه دارد، چه چیزی است و چه قدر پیچیده است، خواندن این کتاب اپستاین شروع خوبی است. با این حال من کماکان به دنبال کاوش بیشتر درباره حسد خواهم بود و آن را در خود و در کتابها مطالعه خواهم کرد. شما هم اگر به مطالعه درباره ریشههای حسد علاقهمندید پیشنهاد میکنم حتما این کتاب را بخوانید. 0 20 عباس احمدی 1403/6/14 نویسنده یک یهودیِ آمریکایی است که سردبیر مجلهای در آمریکا است و جوایز زیادی درو کرده. او در کتاب حسد، نظرات بسیاری از فلاسفه غرب و محققان روانشناسی اجتماعی را با ادبیاتی عامهپسند و لابهلای تجربیات شخصیاش به خواننده ارائه میدهد. بین حسد و غبطه به درستی تفاوت گذاشته و به نویسندگانی که نتوانستند فرقش را درک کنند ایراد گرفته؛ البته قاعدتاً از روایات شیعه که به صراحت بین این دو فرق گذاشتهاند خبری نداشته. نویسنده بخشی از کتاب را اختصاص داده به «حسادت نسبت به یهودیان». معتقد است موفقیتهای یهودیان در جوامع غربی باعث ایجاد حسادت مسیحیان به یهودیان شده و همین، تنفر آنها را از یهودیان برانگیخته و در نهایت هولوکاست را رقم زده؛ البته خود نویسنده هم یهودی است و -نمیدانم- شاید زیادی برای خود و همکیشانش نوشابه باز کرده! قبلترها هم برای داستان «یهودیان کوچک افسانهای» جایزه ادبی «ریبالو» - ویژه آثار یهودی- گرفته. در لابهلای کتاب، به رمانهای مشهور دنیا که شاکله اصلیشان را حسادت شکلداده اشاره میکند، جایی اینقدر شخصیت رمانها را قاتی جملاتش کرده بود که بیخیال خواندنش شدم، رد کردم رفتم سر بحث بعدی؛ از بس از رمان بدم میآید! (با احترام به همه رماندوستهای عزیز) نویسنده برای حسادت، آسیبهای زیادی ردیف میکند و در نهایت آن را «بهداشت روانی متزلزل» مینامد. او به خوانندگان غیردینیاش هم سفارش میکند حسد را به دلیل آسیبهایش کنار بگذارند. و اما ترجمه، خوب و روان و حالخوبکن. 0 12