نوپای ناب نوپای ناب اریک ریس و 4 نفر دیگر 3.0 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 7 خواهم خواند 9 ناشر پندار پارس شابک 9786006529493 تعداد صفحات 272 تاریخ انتشار 1399/6/30 توضیحات کتاب نوپای ناب، نویسنده اریک ریس. دهه 2010 میلادی ادبیات معاصر پرفروش ترین کتاب های نیویورک تایمز تجارت و کسب و کار ادبیات آمریکا مدیریت فهرست برترین کتاب های مدیریت لیستهای مرتبط به نوپای ناب بهخوان مدیریت و کسبوکار | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 25 کتاب پیشنهادهایی برای نمایشگاه 0 22 یادداشتها محبوبترین جدید ترین احمدرضااعلایی 1402/2/13 چون وقت نمی کردم خلاصه اش را از روی بوکاپو خندم. ساده روان من را با استارتاپ آشناتر کرد.سیرش را دوست داشتم. خلاصه ی بوکاپو هم به نظرم عالی بود. صوتیش کند و روی مخ بود گوش نکردم. کلا یه چند وقتیه درگیر نگاه استارتاپی شدم. فکر می کنم خیلی مهمه که درک درستی از این رویکرد جدید در طراحی و حل مساله داشته باشیم. این مساله زمانی برام خیلی پر رنگ تر شد که یه استادی توی این فضا می گفت آینده دست استارتاپهاست. احساس کردم اگه بخوام یه درکی از این آیندهه داشته باشم باید کمی بیشتر ازش بدونم. یه کتاب دیگه هم هست که به نظرم زاویه دیدتون را نسبت به این موضوع خیلی می تونه تغییر بده اونم صفر تا یک پیتر تیله. پیتر تیلم آدم خفنیه. همکاری با استیو جابز و ایلان ماسک و ... و راه اندازی پی پال و ... از کارهای خفنشه. نگاهش خیلی به مقوله ی رشد و نوآوری در این کتاب جالبه. 0 0 حامد حمایت کار 1402/3/10 بهترین کتابی که میتونه شما رو با مفهوم استارتاپ و نحوه شکل گیری و اصول اساسی استارتاپ آشنا کنه. اما اگر فقط برای اولین بار هست که میخواهید در این زمینه مطالعه کنید نیمه اول کتاب براتون کافیه و نیاز نیست کلش رو تموم کنید خیلی از مفاهیمش جلوتر به دردتون خواهد خورد. فقط یه تقلب؛ کل این مفهوم از مدل تولید محصول در شرکت تویوتا ژاپن الگو برداری شده. نیم امتیاز هم برای اینکه در برخی قسمت ها خسته کننده میشه کم کردم فیلمی که پیوست شد خیلی دقیق و کامل نیست . اگر فیلمی نمیبینید دلیلش اینه که نسخه نرم افزارتون قدیمیه آپدیت کنید می بینید 4 54