معرفی کتاب دره گمشدگان اثر امیلی رودا مترجم محبوبه نجف خانی دره گمشدگان امیلی رودا و 2 نفر دیگر 4.3 29 نفر | 4 یادداشت جلد 7 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 52 خواهم خواند 1 ناشر قدیانی ، کتابهای بنفشه شابک 9789644176821 تعداد صفحات 162 تاریخ انتشار 1399/11/12 توضیحات *جلد هفتم در جستجوی دلتورا ادبیات استرالیا ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان داستان فانتزی داستان ماجرایی دهه 2000 میلادی مجموعه در جستجوی دلتورا کتاب مصور کتاب نوجوان کتاب کودک لیستهای مرتبط به دره گمشدگان جادوگری به نام جود🪄 1403/7/17 پاییز زیبا🍁 56 کتاب پاییز یکی از قشنگترین فصل برای کتاب خوان های عزیزه و خب شاید بعضی ها کلی دنبال کتاب هایی میگردن که وایب پاییز میده و جون میده کنار شومینه بنشینی و بخونیشون پس رفتم کلی جست وجوی کردم و کلی کتاب که وایب پاییز رو دارن پیدا کردم امیدوارم که از این لیست خوشتون بیاد 🫶🏻🥺 پ.ن اگه کتاب های دیگه ای میشناسید یا خوندین فکر میکنید وایب پاییز رو میده بگین ✨️ 2 27 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Sh M 1401/2/28 از کتابهای قبلیش خیلی بهتر -و هیجانانگیزتر- بود! 8) 0 2 عینکی خوشقلب 1403/11/26 این جلد، یکی مانده به آخرین جلد از مجموعه دلتورا است. یادداشت مربوط به کل مجموعه را برای جلد اول "جنگلهای سکوت" نوشتهام. اما این جلد! اگر بخواهم انتخاب کنم، درهی گمشدگان، جلد موردعلاقهی من در کل مجموعه است. شاید چون معماییترین بخش مجموعه است و لیف و باردا و جاسمین برای پیدا کردن آخرین گوهر ناچارند از سد پیرمرد درهی گمشدگان عبور کنند. فضایی که در آن هستند شبیه یک اتاق فرار واقعی است (خیلی پیش از اینکه چیزی به نام اتاق فرار در جهان واقع وجود داشته باشد.) و معماهای داستان و هیجان کشفهای لحظه آخری موجب میشود که نفس خواننده بگیرد. (یا حداقل ده سالگی من واقعاً نفسش گرفت.) فضای دره گمشدگان و دلهرهی رهایی از آن را هنوز هم خاطرم هست و واقعاً یک کتاب خوب چه چیز دیگری لازم دارد؟ 1 18 آیناز 1402/9/3 این جلد هم عالی بود 0 11 علی سلیمانی 1403/1/30 شاهکار 0 0