اندی گریفیتس و 3 نفر دیگر

ناشر
هوپا
9786222042127
1399/9/1

خانه درختیِ معرکه ی اندی و تری حالا 13 طبقه ی جدید دارد: طبقه ی اسب های ریزه میزه، طبقه ای برای مهمانیِ لباس خوابی، موزه ی زیرشلواری، باجه ی عکاسی، اتاق انتظار، درِ بدبختی، سیرک، میدان مبارزه برای روبات های غول پیکر، مدرسه ی رانندگی، پارک اسکی روی آب با ماهی های گوشت خوار و یک دفترِ گردشگری مخصوص خانه درختی با میز اطلاعات 24ساعته، اتوبوس گردشی که پنگوئن ها جابه جایش می کنند و یک مغازه ی سوغاتی. خب، معطل چی هستید؟! بپرید بالا!

لیست‌های مرتبط به خانه درختی 117 طبقه

نمایش همه
خانه درختی 13 طبقهخانه درختی 26 طبقهخانه درختی 39 طبقه

خانه درختی؛ منزل شاد کودکی من!

11 کتاب

بخش زیبایی از خاطره های من را خانه درختی تشکیل داده:) اگر بچه‌ای را میشناسید که به کتاب خواندن علاقه دارد یا میخواهید به او جهانی را تقدیم کنید برایش خانه درختی بخرید! اولین بار در تولد هشت سالگی‌ام این کتاب را به من هدیه دادند و شد اولین کتابی که خودم به تنهایی خواندم. همیشه منتظر بودم به کتابفروشی برویم تا جلد بعدی را بخرم و خودم را در داستانش غرق کنم... آن روزها همیشه آرزو میکردم روزی اندی و تری واقعی را ببینم و با آنها به داخل خانه درختی بروم. در تصوراتم آنها فارسی حرف میزدند، ناشران آقای غول دماغ بود و واقعا یک خانه درختی داشتند که هربار 13 طبقه بالاتر میرفت. هنوز هم وقتی به آن بخش کتابخانه که مجموعه خانه درختی را با عشق و محبت و احترام در آن چیدم، نگاه میکنم یاد تک تک لحظه‌های شادی میوفتم که نویسنده، تصوریگر، مترجم و همه شخصیت‌های ریز و درشت این کتاب به آن دختر بچه تنها تقدیم کردند... همیشه همیشه همیشه همیشه همیشه همیشه هیمشه تا ابد و یک روز بابت لحظاتی که این مجموعه به من تقدیم کرد سپاسگزار خلاقیت اندی گریفیتس و تری دنتون هستم و خواهم بود. آنها جهانی را به من نشان دادند که آرزو آن را داشتم و کسی که کتاب را به من هدیه داد راهی برای فرار از جهان انسان‌ها را برایم فراهم کرد. در حقیقت خانه درختی برای آن کودک هشت ساله دوستی هایی بود که آروز داشت و هیچوقت خارج از چارچوب کتاب‌ها تجربه نکرد. آن دختر زندگی را در خانه درختی تجربه کرد؛ چیزی که باعث شد تصمیم به سفر کردن میان جهان کتاب‌ها را به خیلی از کار‌ها ترجیح بدهد.:)

پست‌های مرتبط به خانه درختی 117 طبقه

شاید اگر این کتاب رو توی دوران نوجوانی میخوندم شاد تر بودم.
زمانی این کتاب به نظر ما کتاب خاصی بود و هرکی کل جلد هاش رو داشت پولدار ترین و خب خفن ترین بود انگار  .
من این جلد رو از دوستم امانت گرفتم که خودش هم فقط همین جلد رو داره . طبق معمول تو یه روز تمومش کردم. کتابش منو یاد کتابهای رولد دال میندازه نویسنده که هنوز هم دوست دارم کتاب هاشو بخونم‌‌.
الان تقریبا به این کتاب توجه زیادی نمیشه ولی من خوندم قشنگ بود. دنیای دیوانه وار و بدون منطقی دارن . دنیاشون شاده و همش درمورد ماجراهاییه که باعث میشه اونا یک داستان بنویسن.
جالب هم اینه که هرسری ( توی این دو جلدی که من خوندم) بهشون یک کتاب معرفی میشه و توی اون سفر میکنن.
میتونم توصیه کنم که اگر یه وقت از این دنیا خسته شدین برین این کتاب هارو بخونین.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.