معرفی کتاب گورشاه: یاران پادشاه اثر سیامک گلشیری کتابعمومیداستانایران گورشاه: یاران پادشاه سیامک گلشیری و 1 نفر دیگر 2.8 3 نفر | 2 یادداشت جلد 4 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 11 خرید از کتابفروشیها ناشر افق شابک 9786003539723 تعداد صفحات 248 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات جلد چهارم مجموعه گورشاه مجموعه گورشاه بریدۀ کتابهای مرتبط به گورشاه: یاران پادشاه امیرعلی باقری 1402/11/4 گورشاه: یاران پادشاه جلد 4 سیامک گلشیری 2.8 2 صفحۀ 92 چیزهایی اینجا ارزش داره که توی دنیای ما مدتهاست که فراموش شده. 0 4 لیستهای مرتبط به گورشاه: یاران پادشاه معصومه میرابوطالبی 1403/9/13 رمان وحشت 25 کتاب باز هم به این لیست اضافه خواهم کرد 0 13 Fatima 1403/5/3 کتاب هایی به قلم نویسندگان ایرانی 66 کتاب همه ژانر<📚> 1 31 آیلین 1403/5/15 کتاب های ایرانی 38 کتاب کتاب های ایرانی بسیار قشنگ که من از خوندنشون لذت بردم و یا میشناسم این کتابا واقعا ارزش خوندن دارن بعضی ها رو نتوستم توی این لیست قرار بدم چون پیداشون نمیکرد ولی خودم خوندمشون و واقعا دوسشون داشتم حیفم اومد نگم پس همینجا میگم مجموعه پسران نشاندار یه داستان که تو تهران خودمون اتفاق می افته از داستان و افسانه های قدیمی الهام گرفته شد و امروزه اتفاق می افته تو این پری ها دیو ها و موجودات افسانه ای حضور دارن #حمایت از کتاب ایرانی 0 19 جایزه ادبی پرانتز 1402/11/15 لیست نهایی کتابهای سال اول جایزه ادبی پرانتز 57 کتاب پس از پایان مهلت فراخوان کتابها، در مجموع حدود ۶۰ اثر از ۱۵ ناشر به دبیرخانه پرانتز رسید. به تفکیک، ۲۶ کتاب در بخش کتابِ اولِ نویسنده، ۱۸ کتاب در بخش جوان (یانگ ادالت) و ۱۷ کتاب در بخش کتاب بزرگسال، دارای شرایط حضور در لیست نهایی بودند. 5 89 یادداشتها محبوبترین جدیدترین shaxdow 1403/11/3 با یک گل بهار نمیشه... داستان هنوز ادامه داره. درسته دیگه خیلی خبری از اون حس و حال ترس کتاب اول نیست اما هنوز هم رگه هایی از اون دیده میشه. هر چه جلوتر میره شخصیت ها قابل لمس تر میشن . در کنار داستان دوست داشتنی و پیام های اخلاقی که واقعا نیاز جامعه ماست باید اشاره ای کرد به به کنایه هایی که نویسنده به وضعیت حال ما میزنه... لذت بردم... 0 0 بوکولوژیست 1403/2/12 جلد چهارمش خیلی جلد عجیب و غریبیه خیلی اتفاقات توش میافته 0 9