ملیسا هلسترن و 2 نفر دیگر
3.4

1399/11/27

سالهاست از میان ما رفته و مدام محبوب تر می شود. چون هر روز بیش از گذشته مشخص می شود جانشینی ندارد. کتابی که می خوانید اما فقط درباره ی زندگی خانم آدری هپبورن نیست. ملیسا هلسترن، در این کتاب مشهور و پرفروش بین المللی اش، کوشیده از میان گفته ها و خاطرات ستاره ی تعطیلی رمی و صبحانه در تیفانی، از سالهای تلخ جنگ جهانی تا دوران آرامش در سوییس، راه و رسم آدری بودن، و روش زندگی را بیرون بکشد؛ در ده فصل، آکنده از زیبایی، مهربانی، ایمان، سرزندگی و امید. پیچیده شده در همان تصویر آشنایی که از او در خاطر داریم: یک بازیگر، یک خانم خانه، یک مادر، یک ستاره ی مد، مظهری از زن رشد یافته در شهرهای مدرن قرن بیستم، و البته یک عاشق شکلات! خلاصه که کتابی است در این‌باره: اگر بزرگترین ستاره دنیا هم باشی، اول باید یاد بگیری قشنگ زندگی کنی. -امیر قادری

لیست‌های مرتبط به راهنمای دوست داشتنی بودن به روش آدری هپبورن

اوه، آدری عزیزم...
کاملا مشخص بود که زیبایی و برازندگی ات، همه سرچشمه در روح بلندت دارند... و حالا از این موضوع تقریباً مطمئنم.
" همه‌مان می‌خواهیم دوست داشته شویم، این طور نیست؟ هر کسی دنبال راهی است تا عشق را پیدا کند: جستجوی پایداری که در هر قدم از زندگی دنبال عطوفت است."

" آخر، هرچه چیزی را بیشتر دوست داشته باشی، بیشتر نگران از دست دادنش هستی، چون می دانی ممکن است همه چیز تغییر کند."

"بهترین چیزی که در زندگی بهتر است نگهش داریم یکدیگر است."

" مهم نیست چطور دوست پیدا می کنی؛ مهم این است که دوست ها دنیا را جای بهتر و روشن تری می کنند. یک دوستی حقیقی از نظرهای مخالف، شغل جدید، مشکلات خانوادگی و جابه جایی و دوری جان سالم به در می برد و از هرگونه فاصله، محدودیت زمانی و شیوه ی زندگی فراتر می رود.
دوستان حقیقی خانواده ای اند که  ما انتخابش کرده ایم."

" از آنچه دوست دارم باشم خیلی دورم، اما بالاخره به این نتیجه رسیده ام که آن قدرها هم بد نیستم."