معرفی کتاب حرکت از صفر به یک: (اقتصاد کارآفرینی) ملاحظاتی در رابطه با شرکت های نوپا و اینکه چگونه آینده را بسازید اثر بلیک جی مسترز مترجم شفیع آیار

بلیک جی مسترز و 4 نفر دیگر
3.7

9786001692024
1395/12/22

فناوری در دنیای امروز معجزه آسا است؛ چراکه به ما اجازه می دهد که با کمترین ها بیشترین را انجام دهیم و به تدریج ظرافت های اساسی خود را ارتقا دهیم. شرکت های آمریکایی صرف نظر از اینکه سودهایشان امروز چه قدر است، در آینده با ناکامی روبه رو خواهند شد مگر اینکه در تکلیف سخت ایجاد فناوری های نو سرمایه گذاری کنند. بهترین فعالیت های امروز، فردا به بن بست منتهی می شود و بهترین مسیرها مسیرهای تازه و بکر هستند. کتاب حاضر با هدف ارائه ملاحظاتی در رابطه با شرکت های نوپا و اینکه چگونه آینده را بسازند و کارآفرینی موفق باشند به رشته تحریر درآمده است.

پست‌های مرتبط به حرکت از صفر به یک: (اقتصاد کارآفرینی) ملاحظاتی در رابطه با شرکت های نوپا و اینکه چگونه آینده را بسازید