والدین سمی عمومیروانشناسیکودک و تربیت والدین سمی سوزان فوروارد و 1 نفر دیگر 3.6 7 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 21 خواهم خواند 7 خرید از کتابفروشیها ناشر لیوسا شابک 9786003400955 تعداد صفحات 272 تاریخ انتشار 1399/2/24 توضیحات کتاب والدین سمی، نویسنده سوزان فوروارد. روانشناسی دهه 1980 میلادی سلامت ادبیات آمریکا تعلیم و تربیت بریدۀ کتابهای مرتبط به والدین سمی باران هاشمی والدین سمی سوزان فوروارد 3.6 1 صفحۀ 44 اگر شناخت از خودمان و دلیل رفتارهایمان را افزایش دهیم، حتماً به درک بهتری از ریشهٔ رفتارها و عصبانیتهایمان میرسیم. 0 2 لیستهای مرتبط به والدین سمی باران هاشمی خواندههای ۱۴۰۳ 90 کتاب همراهانِ کتابیِ من در ۱۴۰۳ 0 17 ح. زارعی کتاب های خوانده شده در سال ۹۹ 15 کتاب 🌱 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهرا 1402/6/6 کتاب راجع به والدینی که خواسته یا ناخواسته با رفتار های سمیشون به بچه هاشون اسیب میزنن این والدین لزوما یه سری هیولا ترسناک نیستن بلکه اتفاقا شاید از بیرون خیلی ادم های شریفی به نظر بیان ولی با رفتار هاشون و برخوردهاشون به فرزندانشون اسیب میزنن گاهی اسیب جسمی و همواره اسیب روحی و روانی . این کتاب یه حرف و هدف مهم داره و اون اینه که همه پدر مادر ها والدین خوبی نیستند و حتی گاهی اسیب های سنگینی به فرزندانشون میزنند و گاهی مشکلات ما در بزرگسالی ریشه در کودکی و رفتار پدر مادر مون داره . مطالعه این کتاب باعث میشه بدانیم با فرزندان مون چطور رفتار کنیم تا در آینده کمتر آسیب ببینند . 0 7