شرح دعای سحر شرح دعای سحر روح الله خمینی و 1 نفر دیگر 3.5 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 6 خواهم خواند 9 ناشر نهضت زنان مسلمان شابک 0000000155613 تعداد صفحات 289 تاریخ انتشار 1359/1/1 نسخههای دیگر نشر اطلاعات نشر موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ره) نشر اعتماد کاظمینی نشر فیض کاشانی نشر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی نشر تربت نشر اطلاعات نشر اطلاعات توضیحات کتاب شرح دعای سحر، مترجم سیداحمد فهری زنجانی. دینی و مذهبی نقد ادبی ادبیات ایران بریدۀ کتابهای مرتبط به شرح دعای سحر علی سعیدی شرح دعای سحر روح الله خمینی 3.5 3 صفحۀ 97 0 1 علی سعیدی شرح دعای سحر روح الله خمینی 3.5 3 صفحۀ 138 (شنیدن کی بود مانند دیدن) زیرا عبارتها کوتاه است و اشارتها ناتوان و بیانها نارساست و زبانها لال و به این حقیقت دست نتوان یافت مگر آنکه از پوششهای رقیق که به روی آنهاست عبور کنی و این حقایق را به آسانی نمیشود درک کرد مگر آنکه علاقههای دنیوی را از خود به دور انداخته و بار سفر به باب الابواب انسانیت بربندی و از همه مراتب انانیت بیرون روی و همه شهوتهای نفسانی را ترک گویی که جز با ترک قیدهای مقام اطلاق را شهود نتوان کرد جز با القاء حدود، وصول به دروازه ارسال و بیحدی آسان نگردد . پس ای حبیب من سعی و کوشش کن که به مقام شهود برسی که شهید، سعید است و سعادت با شهادت توأم است و کوشش کن تا عاشق روی دلدار شوی که هر کس کشته عشق شد شهید مرده است . ز شمشیر غمش رقص کنان باید رفت کان که شد کشته او نیک سرانجام افتاد صلواتی عنایت بفرمایید بر روح بزرگ امام خمینی رحمةالله 0 9 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین سمانه 1401/3/20 کتاب من( با همین طرح جلد) یک لغت نامه اصطلاحات در انتهای کتاب داشت که خیلی خوب بود. موضوع کتاب ،اسما الهی و مفهوم وحدت و کثرت رو هم شامل میشه. سطح کتاب، آسون نیست اما حتی اگر بخشیش رو هم متوجه بشیم، شیرین هست. نکته ی حیرت انگیز کتاب اینه که امام خمینی کتاب رو در سن ۲۵ سالگی نوشته :))))))))))))). پ.ن: کتاب هایی که نوبسنده های مطرحی دارن علاوه بر خود کتاب، یک شناختی نسبت به نوبسنده و سطح علمی اون فرد هم به شما میده. برای همین فک میکنم اگر به نقد و بررسی نویسنده کتاب هم علاقه داربن، خوندن کتاب خالی از لطف نیست. 0 5 ایمان سهرابی 1400/4/27 قریب سه سال زمان برد تا دوباره شرح سحر را از سر بگیرم. هر بار نوعی ترس، تشویش و فقدان رغبت دامن گیر بود تا لاجرم دیدار دوباره میسر شد. شاید بهترین زمان برای مطالعه شرح سحر، اسحار ماه مبارک باشد زمانی که پوچی و بی تفاوتی به دنیای بیرون به اوج خود می رسد. آن گاه نوبت رجوع به خویشتن می رسد و شرح سحر خویشتن خویش را به رخ می کشد. نوشتن از این گنجینه نیاز به تعمق بیش تر و تدبر وافر دارد و من تنها یک خواننده معمولی هستم که به خویشتن می اندیشم. 0 4 ملیکا فرجاد 1402/1/27 سحرهای ماه رمضان امسال با این کتاب شیرینتر شدند. با این که شاید حداکثر پنج درصد کتاب رو متوجه شدم اما پاسخ بعضی سوالهای قدیمی جدیم را در این کتاب یافتم. 0 7