معرفی کتاب دختر باید خانوم باشد اثر رضا اخوی دختر باید خانوم باشد رضا اخوی 2.8 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 2 ناشر معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه شابک 9789647854391 تعداد صفحات 112 تاریخ انتشار _ نسخههای دیگر نشر خاکیان توضیحات کتاب دختر باید خانوم باشد، نویسنده رضا اخوی. بریدۀ کتابهای مرتبط به دختر باید خانوم باشد 🇵🇸زهرا سادات گوهری🇵🇸 1403/10/1 دختر باید خانوم باشد رضا اخوی 2.8 3 صفحۀ 66 به قول امام صادق (ع): مردم هرگز راضی نمیشوند و دهانشان بسته نمیگردد، همان طور که پیامبران، خوبان و فرستادگان الهی هم از شر زبان مردم در امان نبودند. 0 14 یادداشتها محبوبترین جدیدترین آروشا دهقان 1403/3/26 از آتجایی که موقع امتحانها پرز فرش هم جذابیتهای خاص خودش را دارد رفتم سراغ چرخیدن در کتابهای طاقچهام که مدتها پیش اضافه کرده بودم و همانجا خاک میخوردند. این هم احتمالا یکی از آن رایگانهایی بوده که یک روزی یکجایی همینجوری دانلود شده و رفته ته قفسه. خلاصه که گفتم بگذار یک تورق مجازی بکنم و ببینم چطور میشود خانم بود و چطور میشود اسمی به این مزخرفی روی یک کتاب گذاشت. سرتان را درد نیاورم متن را فقط سه صفحه توانستم تحمل کنم و بیشتر نخواندم ولی از تماشای گذرای تصاویر کتاب (اگر بشود کتاب نامیدش) و همان سه صفحه حالت تهوع گرفتم. یک مرد تصمیم گرفته با زنندهترین شکل ممکن به خانمها بگوید که چطور لباس بپوشند تا یک مشت بیمار جنسی مثل خودش بپسندند! حیف وقت و چشمهایم! کاش میشد به جای ستاره، فحش داد. 8 20 لیما هستم ولی خستم 1403/3/27 نقد خانم دهقان رو که دیدم گفتم حالا که رایگانه و منم بیکارم(به این که کمتر از یک ساعت دیگه باید سرجلسه امتحان دفاعی باشم اشاره نمیکنم🤣) برم بخونمش ببینم چطوریه حقیقتا تا صفحه شصت تونستم تحملش کنم اگر قصد نویسنده تبلیغ حجاب بود که ری... منی که حجابمو کم و زیاد دارم شرمنده شدم چه برسه نویسنده خانم هایی که ارایش میکنند رو به مترسک و هندونه خراب و گردو پوک و ... تشبیه کرده بودند بعضی از مرد ها هم به مگس دور شیرینی🙏 کاریکاتور هم داشت البته همشون داغون بودنااا (یکیشو میزارم ببینید) نمیدونم به حال این مردم گریه کنم یا بخندم 0 3 🇵🇸زهرا سادات گوهری🇵🇸 1403/10/1 _بسم الله الرحمن الرحیم_ حقیقتش نظر منفی راجع به این کتاب خیلی زیاده به خصوص در طاقچه. اما آیا این کتاب خوب است یا خیر؟ بستگی داره با چه دیدی بهش نگاه کنید. اگه شما فمینیست باشید یا به اسلام و حجاب و... اعتقادی نداشته باشید، اصلا پیشنهادش نمیکنم. اصلا. تنها در صورتی این کتاب به درد بخوره که شما کلی قبلش تحقیق کرده باشید و بعد این کتاب رو بخونید. اگه من خودم به حجاب اعتقاد نداشتم قطعا قیافه م بعد تموم کردنش اینطوری میشد🤔😐😐😐 اما اگر به حجاب اعتقاد دارید، اطلاعات درست درمون درباره ی دین اسلام و احکام حجاب دارید، به عنوان یه کتاب تفریحی بد نیست. تاکید میکنم تفریحی. کتاب بیشتر یه سری اطلاعات دم دستی که همه مون میدونیم رو جمع آوری کرده و پشت سرهم آورده و تبدیل شده به این کتاب. بعضی از احادیث رو دوست داشتم. اما بزرگترین مشکلش اینه که همه چیز رو کلی توضیح میده. توی یکی دوتا فصل که مثلا راجع به ناامیدی از خدا حرف میزنه، من خودم اطلاعات دقیقی نداشتم، و اینطوری بودم که خب اگه یه نفر به خدا اعتقاد نداشته باشه با خوندن این فصل ها خیلی ناامید میشه. خود من که به خدا اعتقاد دارم برام جالب نبود این فصل ها. کلی پرسش و پاسخ بدون سوال میذاره و... در کل فقط در صورتی بخونیدش که اطلاعات درستی درباره ی حجاب داشته باشید و بهش معتقد باشید وگرنه که امکان داره کلی ابهام براتون باقی بمونه. 8 20