سی.اس. لوئیس و 2 نفر دیگر
4.6

1394/2/6

کتاب حاضر دربردارنده مجموعه هفت جلدی «ماجراهای نارنیا» است که به قلم «کلایو استیپلز لوئیس» نوشته شده است. شیفتگی لوئیس به قصه های پریان، اسطوره ها و افسانه های کهن، در کنار الهاماتی که از دوران کودکی می گرفت، او را به نوشتن قصه «شیر، ساحره و کمد لباس» واداشت که یکی از جذاب ترین کتاب های کودک جهان است. شش جلد بعدی این کتاب تبدیل به مجموعه معروف نارنیا شد. مجموعه حاضر به ترتیبی که نویسنده برای آن در نظر گرفته بود، منتشر شده است.

لیست‌های مرتبط به مجموعه ی کامل ماجراهای نارنیا

نمایش همه
فرزندان خون و استخوانپسران کلاغیاراگون

کتاب‌هایی مشابه با دنیای هری‌پاتر مخصوص پاترهدها🍵

20 کتاب

"مجموعه‌هری‌پاتر" مجموعه ای در ژانر فانتزی و زیرمجموعه دارک‌فانتزی، اثری که تعداد زیادی از ما کتاب خون‌ها رو عاشق فانتزی خوندن کرد. جی.کی رولینگ خالق دنیای زیبای هری‌پاتر؛ همونطور که از تیتر معلومه این لیست جهت معرفی چندین کتاب مشابه با حس و حال دنیای هری پاتر، ساخته شده. قطعا هیچ کتابی جای این اثر برگزیده و زیبا رو نمی‌گیره، ولی بازهم علاقه‌مندان هری‌پاتر یا یه اصطلاح پاترهدها از کتاب‌های معرفی شده در این لیست لذت میبرن. اما قبلش کمی با جی‌.‌کی رولینگ نویسنده موفق بریتانیایی اشنا بشیم. رولینگ زمانی که این ایده درحالی که منتظر قطار بود به ذهنش رسید و بعدها تونست اون رو به روی کاغذ بیاره، درخواست چاپ به انتشارات زیادی داد و جای تعجب داره که خیلی ها قلم رولینگ رو مسخره میکردن و ایده ی داستانش رو به تمسخر میگرفتند و هیچکدوم نشرهایی که رولینگ براشون درخواست ارسال کرده بود چاپ هری پاتر رو به عهده نگرفتن تا اینکه یه انتشارات خیلی کوچیک این کار رو میکنه. و الان هری پاتر جز بهترین و پرمخاطب ترین کتاب های فانتزیِ تاریخ هستش. "جی‌.کی رولینگ تو یه مصاحبه گفت: اگر مادرم نمیمرد، شاید هری پاتر روند شاد تری داشت. " و بنابراین ما شاهد گوله های اشکمون نبودیم. یا حداقل کمتر بودیم. همچنین رولینگ برای ساخت هاگوارتز و دنیای هری پاتر از شهر ادینبورگ، یه شهر سنگ فرش شده و بارونی، پایتخت اسکاتلند الهام گرفته بود. [ پیشنهاد میکنم حتما سرچ کنین و زیبایی شگفت انگیز این شهر رو ببینید]

ماجراهای نارنیا، مجموعه‌ای 7 جلدی است از یک سرزمین عجیب و غیب با حیوانات سخنگو و اتفاقات گوناگون به نام نارنیا
کمد لباسی که به نارنیا باز می‌شود و راه ورود به این سرزمین است، رویای جذاب بسیاری از نوجوانان مخصوصا برای کسانی است که در زمان اوج اخبار فیلم‌های نارنیا درگیر این داستان شده بودند. تاکنون تنها از سه جلد این مجموعه فیلم ساخته شده است و طبق اخبار قرار است برای دو جلد دیگر نیز این اتفاق بیفتد.
تفاوت فیلم‌ها و کتاب‌ها در این است که سن مخاطبین کتاب چندسالی پایین تر از فضایی است که در فیلم وجود دارد. کتاب بیشتر به داستان‌های کودکانه و قصه‌های پریان شبیه است و مخاطبی در حدود 10 الی 15 سال یا حتی بسته به فرد سن کمتر دارد. این گزاره دلیل بر عدم جذابیت کتاب نیست. به عنوان کسی که در 31 سالگی این کتاب را خواندم باید بگویم که بسیار بسیار از خواندنش لذت بردم و غرق در داستان‌هایش شدم.
مفهوم نهفته در جلد هفتم کتاب نیز بسیار عمیق و خاص است و واقعا از نظر پایان بندی، مجموعه نارنیا بسیار خاص و متفاوت نوشته شده است.
ماجراجویی‌ها، داستان‌ها، رفت و آمدها به نارنیا، جنگ‌ها و نبردهای خیر و شری که در جلدهای مختلف رخ می‌دهد، دوستی‌ها و دشمنی‌ها و دیگر اتفاقات، همگی بسیار عالی و درجه یک از آب درآمده اند و مطالعه نارنیا را شیرین و لذت بخش می‌کند.