دوزخیان جاوید: پژوهشی تاریخی درباره قاتلان شهدای نهضت امام حسین (ع)

دوزخیان جاوید: پژوهشی تاریخی درباره قاتلان شهدای نهضت امام حسین (ع)

دوزخیان جاوید: پژوهشی تاریخی درباره قاتلان شهدای نهضت امام حسین (ع)

3.0
1 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

1

خواهم خواند

0

ناشر
بصیرت
شابک
9786005492583
تعداد صفحات
376
تاریخ انتشار
1394/9/2

توضیحات

        انتشارات بصیرت منتتشر کرد:عاشورا را دو گروه پدید آوردند: یکی مردان و زنانی که دل در گروِ دینِ خدا داشتند و در اندیشة تعالی عالم انسانی بودند ودیگر آنانی که تنها صورت انسانی داشتند و رذالت و دنائت را به¬جای هر رفتار دیگریبرگزیده بودند.جلوه گری عاشورائیان حسینی چنان چشم و دل ناظران را به خود جذب کردهکه کمتر کسی به سراغ غوغائیان آن واقعه می رود، حال آنکه آگاهی رسانی از روی دیگراین سکه نه تنها برای فهم درست واقعه سودمند است، بلکه برای شناخت دقیق انسان های متعالی حاضر در آن واقعه ضروری است.آنان که بودند؟ چه انگیزه یا انگیزه هایی داشتند، چه کارهایی کردند و سرانجامشان در این دنیا چه شد؟این کتاب پژوهشی است که سعی کرده پاسخی روشن برای این مجموعه پرسش ها را فرا روی خوانندگان خود بگذارد.  عاشورا را دو گروه پدید آوردند: یکی مردان و زنانی که دل در گروِ دینِ خدا داشتند و در اندیشة تعالی عالم انسانی بودند ودیگر آنانی که تنها صورت انسانی داشتند و رذالت و دنائت را به¬جای هر رفتار دیگریبرگزیده بودند.جلوه گری عاشورائیان حسینی چنان چشم و دل ناظران را به خود جذب کردهکه کمتر کسی به سراغ غوغائیان آن واقعه می رود، حال آنکه آگاهی رسانی از روی دیگراین سکه نه تنها برای فهم درست واقعه سودمند است، بلکه برای شناخت دقیق انسان های متعالی حاضر در آن واقعه ضروری است.آنان که بودند؟ چه انگیزه یا انگیزه هایی داشتند، چه کارهایی کردند و سرانجامشان در این دنیا چه شد؟این کتاب پژوهشی است که سعی کرده پاسخی روشن برای این مجموعه پرسش ها را فرا روی خوانندگان خود بگذارد.
      

لیست‌های مرتبط به دوزخیان جاوید: پژوهشی تاریخی درباره قاتلان شهدای نهضت امام حسین (ع)

یادداشت‌ها

          داشتم به این فکر می‌کردم که گاهی برای شناختِ هر چه بهتر خوبی باید به سراغِ شناخت بدی رفت، چه بسا اگر بدی را نشناسیم قدر و ارزش خوبی و خوب‌ها را هم نخواهیم دانست.
کتاب دوزخیان جاوید دقیقا به این نکته پرداخته، به کسانی که در زمره بدها بودند و نیات و اعمال‌شان درست در نقطه مقابل خوبی‌ها بوده؛
ضدقهرمانانی که آگاهانه و عامدانه بد بودن را در زندگی‌ انتخاب کردند و آن را در کربلا به بدترین شکل ممکن به نمایش گذاشتند.

به نظرم این کتاب را باید کسانی بخوانند که نه ادعای (خوب بودن) که حداقل دغدغه و تلاشی برای (بد نبودن) و نشدن دارند، چون هیچ آدمی مصون از بدی نیست، بدی که گاهی منجر می‌شود در مقابل حق بایستیم.

البته روایت گزارشی و مستندوارش ممکن است برای بعضی‌ها خسته‌کننده باشد، مخصوصا که اسامی زیاد است و به‌خاطر سپردنشان تقریبا ناممکن!
 که در واقع نیازی هم به این مسئله نیست و چیزی که باید به آن دقت کرد و مهم‌ترین نکته در این کتاب برای من بود این است که خط‌مشی آدم‌هایی که در مقابل امام زمان‌شان ایستادند را بشناسم و بدانم چه راه‌و‌روش و تفکر و انگیزه‌ای آن‌ها را تبدیل به جنایت‌کاران کربلا کرده.

 زحمت ۱۰ ساله‌ای که برای جمع‌آوری این کتاب کشیده شده ارزش این را دارد که مطالعه‌اش کنیم.
        

6