پروشات: داریوش دوم و سوداهای خام یک زن پروشات: داریوش دوم و سوداهای خام یک زن فواد فاروقی 2.0 1 نفر | 1 یادداشت جلد 1 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر سمیر شابک 9789642201938 تعداد صفحات 522 تاریخ انتشار 1392/8/8 توضیحات کتاب پروشات: داریوش دوم و سوداهای خام یک زن، نویسنده فواد فاروقی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین آروشا دهقان 1401/12/15 اگر از فواد فاروقی کتابی خوانده باشید می دونید که معمولا شخصیت ها تاریخی هستند اما داستانی که گفته میشه بیشتر از رمان تاریخی، شکل خیالی داره. و اگر با فواد فاروقی آشنا باشید این رو هم می دونید که بهترین کتابش پانته آ هست و دیگه چیزی مانند اون ننوشته. اما پروشات... پروشات برای من کتاب جذابی نبود. جنبه ی خیالیش انقدر پررنگ بود که اصلا نمی تونستم اون رو به شکل یک رمان تاریخی ببینم. نقش پروشات در تاریخ آشکاره اما نویسنده دست و پا می زد و خیلی سخت تلاش می کرد تا تمام تاریخ هخامنشی رو در دسیسه های این زن خلاصه کنه. این همه اغراق رو اصلا دوست نداشتم و به نظرم جذابیتی هم به داستان نداده بود. 1 8