در محضر خدا در محضر خدا نیکولاس هرمان و 1 نفر دیگر 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر آن سو شابک 9786227887211 تعداد صفحات 113 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب در محضر خدا، نویسنده نیکولاس هرمان. عمومی بریدۀ کتابهای مرتبط به در محضر خدا علی طالبلو 1403/4/17 در محضر خدا نیکولاس هرمان 4.0 1 صفحۀ 32 جوهر دین ایمان، امید و عشق است. اگر به این امور عادت کنیم خواستهی ما با خواسته خدا یکی میشود. هر چیز دیگری بیاهمیت و وسیلهای میشود برای هدف. 0 4 یادداشتها محبوبترین جدید ترین علی طالبلو 1403/4/17 برادر لورانس (نیکولاس هرمان) عارفی مسیحی است که در قرن هفدهم در فرانسه زندگی میکرد. در هجده سالگی درخت بیبرگی را دید و به فکر بهار آینده و تغییر آن درخت افتاد. این اتّفاق باعث دگرگونی روح لورانس شد. پس از این تجربه، عصب سیاتیک او آسیبی جدی دید که باعث شد تا آخر عمر لنگ بزند و از ارتش کنارهگیری کند. او به دلیل نیاز مالی خدمتکار شد و شش سال بعد به کلیسا پیوست. او تحصیلات لازم برای کشیش شدن را نداشت به همین جهت تا آخر عمر به آشپزی و پینهدوزی مشغول بود. عشق او به خدا کمکم میان مردم معروف شد. مجموعه نامهها و پندهای او در کتاب مستقلّی چاپ شد و مورد توجّه کاتولیکها و پروتستانها قرار گرفت. آموزههای لورانس شباهتهای زیادی به آموزههای اسلامی دارد. شاید بتوان خلاصه تمام ایده های او را در این جمله خلاصه کرد: زندگی روحانی زندگی لطف است. این زندگی با ترسی زبونانه آغاز میشود و با امید به زندگی جاوید فزونی میگیرد و با عشق خالص به اوج میرسد. (صفحه چهل و پنجم کتب) این گفتار شبیه گفتاری از امیرالمؤمنین است که فرمود بندگان خدا سه دستهاند یا خدا را از ترس میپرستند، یا برای رسیدن به پاداش و ثواب او را عبادت میکنند و یا عاشق اویند و این عشق باعث عبادت آنان میشود. لورانس بر عشق به خدا و نادیده گرفتن همه مناسک تأکید دارد. او ذکر خدا را مهمترين روش برای حصول عشق میداند. به عقیده او ما باید همیشه حضور خدا را حس کرده و تمرین کنیم و بدانیم هر چیزی از طرف خدا به ما برسد، خیر است و رنج یعنی نداشتن خدا. او در نامههای متعدد میگوید که به جای اینکه از خدا بخواهیم رنج و درد را از زندگی ما بردارد، باید بخواهیم که قدرت تحمّل رنج را به ما بدهد. ما باید بدانیم در برابر خدا هیچیم و البته حضور او را تمرین کنیم. تمرین حضور او به مراقبت است و بی اعتنایی به دنیا و لذّات دنیوی. اگر حضور خدا را حس کنیم ایمان و امید بیشتری خواهیم داشت، به خدا و برنامههایش اطمینان خواهیم کرد و عاشق و امیدوار او خواهیم بود. نوع خاصی از ایمانگروی و عرفان در رهنمودهای لورانس وجود دارد؛ او تصریح میکند که به جای استدلال باید شیفته خدا شد. اگر اسم مؤلف را فاکتور بگیریم و ندانیم یک شخصیت مسیحی آن را نوشته، حس میکنیم که داریم چهل حدیث مرحوم امام را مطالعه میکنیم. 0 9