شهبانوی پنهان عمومیداستان شهبانوی پنهان ساندرا گولاند و 3 نفر دیگر 4.0 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 8 خواهم خواند 13 خرید از کتابفروشیها ناشر انتشارات مجید شابک 9789644531378 تعداد صفحات 416 تاریخ انتشار 1399/9/18 توضیحات کتاب شهبانوی پنهان، مترجم فروزنده طبیب. ادبیات داستانی داستان تاریخی تازه های ایران کتاب رمان ادبیات آمریکا دهه 2010 میلادی ادبیات فرانسه بریدۀ کتابهای مرتبط به شهبانوی پنهان زهرا نجفی فر شهبانوی پنهان ساندرا گولاند 4.0 3 صفحۀ 182 0 6 لیستهای مرتبط به شهبانوی پنهان FatemehSadat لیست کتاب1⃣ 27 کتاب بخونمشون :) 0 9 Bokitanik زنان قدرتمند جهان به روایت کتاب ها 12 کتاب کتاب هایی که زندگی زنان قدرتمند جهان روایت میکنه 1 18 Bokitanik کتاب های ممنوعه 10 کتاب کتاب هایی که ممنوع شده بودند به دلایل مختلف قلعه حیوانات به دلیل انتقاد از کمونیست تو بعضی کشور ها ممنوع بود اما امروزه تو امارت ممنوعه چون خوک های سخنگو توهین به ارزش های اسلامی اند :/ سرگذشت ندیمه به دلیل نشان دادن خشونت علیه زنان با مضامین ج..سی ممنوعه در برخی جاها شهبانو ی پنهان ممکنه دیگه تجدید چاپ نشه تو ایران چون پشت پرده حکومت فرانسه رو با مضامین ج..نسی میگه و...بقیه کتاب ها دلایلی مثل این رو داشتن نفرت بازی هم با وجود سانسور زیاد دیگه چاپ نمیشه تو ایران چون صحنه عاشقانه داشته💔 کتاب فارنهایت ۴۵۱ به دلیل سوالاتی که درباره سانسور مذهب و .. ایجاد میکرده ممنوع شده چندسالیه که هری پاتر تو بعضی کشور های خارج به دلیل ترنسفوب بودن نویسنده و نژاد پرستیش برای چاق ها =/ مزایای منزوی بودن به خاطر به تصویر کشیدن مصرف مواد مخدر در نوجوان ها در بعضی کشور ها ممنوعه انسان خردمند به دلیل اینکه نویسنده اسرائیلی داره و کتابیه که عقاید به چالش میکشه ممنوعه بعضی جاها و ممکنه تو ایران هم دیگه چاپ نشه قلمرو خار و رز به دلیل نشان دادند مضامین ج..نسی در خارج ازش شکایت شده از طرف فقط یک شخص اما هنوز چاپ میشه و پرطرفدار هست چون نویسنده ی خوش قلمی داره و ما در قرن بیستم زندگی میکنیم 😉 0 16 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین °•zari•° 1402/4/25 شهبانوی پنهان،داستان دختری فقیر به نام کلودت هست که همراه با خانواده ش دوره گردی و هنرپیشگی میکنه. کلودت بر حسب آشنا بودن با یکی از نجیب زادگان(آتنا) وارد دربار و ندیمه ی آتنا،شهبانوی پنهان پادشاه لویی چهاردهم میشه. کلودت از رمز و راز های پشت زیبایی های قصر و دربار آگاهی پیدا میکنه و درگیر ماجراهای عشقی و ممنوعه دربار میشه و...... من عاشق این کتاب شدم.و به تازگی علاقه مند به خوندن کتابای تاریخی.که بدلیل خوندن کتاب دزیره هست.داستان این کتاب در قرن شانزدهم رخ میده و مانند دزیره،داستانی واقعی(البته باکمیدستبرد نویسنده)،تاریخی و در فرانسه هست🥺❤️🩹⛓️ به علاقه مندان به کتابای تاریخی شدیدا پیشنهاد می کنم. ترجمه ی کتاب هم بی پرده هست و میتونم بگم تقریبا بدون سانسوره.پس بدون هیچ نگرانی از خوندن سرنوشت کلودت و اتفاقاتی که تو زندگیش میافته ،لذت میبرید💘✨️ 0 1 فرشته عباسیان 1402/8/20 یک کتاب تاریخی زیبا و جذاب که حتی اگه به داستان های تاریخی علاقه ای نداشته باشین هم از خوندنش لذت می برین.توصیفات و جزئیات کتاب خیلی قشنگ بود .با اینکه حجیم بود ولی اخرش خوب تموم شد.در ضمن اگه به تئاتر علاقه داشته باشین از توصیفات نویسنده از تئاتر های اون زمان هم لذت میبرین. 0 0 زهرا نجفی فر 1402/8/9 این کتاب زندگی کلود دزاُیه رو روایت میکنه که از کودکی زندگی توام با فقر و سختی همراه بوده؛ خانوادهی کلود هنر پیشههای دوره گردی بودن که با شرافت زندگی میکردن اما حوادث ناگواری باعث میشه کلود ناچار بشه پا بگذاره روی این شرافت خانوادگی و البته در آخر به اصل خود بر میگرده... در سنین جوانی کلود به عنوان ندیمهی یکی از معشوقهی لویی چهاردهم وارد دربار میشه و متوجه میشه زندگی در دربار مثل یه پردهی نمایش هست اما یه پردهی نمایش واقعی... همچنین این کتاب روایتی هست از فرانسه در دوران قرن هفدهم و فشاری که کلیسا بر هنر و هنرمندان روا داشته. در مجموع میشه گفت کتاب خوبی هست و ارزش یکبار خوندن رو داره 4 5