نامرئی نامرئی تام پرسیوال و 1 نفر دیگر 4.5 9 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 19 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر مهرسا شابک 9786227924374 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب نامرئی، نویسنده تام پرسیوال. لیستهای مرتبط به نامرئی مریم علویان 1403/3/25 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۲)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 5 زهرا پارسا 1402/8/26 بهترین هایی که خوانده ام 22 کتاب کتاب های داخل لیست را خیلی خیلی دوست دارم یا خاطره خوشی برایم ساخته اند یا از خواندشان خسته نمی شوم... 1 7 یادداشتها محبوبترین جدید ترین هانیه نیک بخت 1403/5/18 کتابی درباره فقر، نادیده گرفته شدن و تلاش کردن برای تغییر داستانش رو دوست داشتم 0 1 زهرا توکلی 1402/8/11 دخترک خانوادهای فقیر دارد و به خاطر فقر مجبور به نقل مکان به محلهای جدید میشوند. او به خاطر فقرش احساس میکند نامرئی شده و کسی او را نمیبیند. اما خودش کمکم کسانی را میبیند که تا پیش از این نمیدید. او تصمیم میگیرد به اندازه قدرت خودش در محیط اطرافش تغییر ایجاد کند و به مرور موفق میشود. داستانی تصویری دربارهٔ تغییر مناسب بالای پنج سال. 0 2 ندا ظفری 1402/11/25 نویسنده و تصویرگر این کتاب به نظر من حرف بزرگی را توانسته کودکانه بیان کند. هر چند شاید بهتر بود رده سنی کتاب بالای شش سال عنوان می شد. چون برای بالای چهار سال مفهوم فقر و تغییر خیلی انتزاعی هستند، اما از طرفی این دو مفهوم به خوبی در داستان نشسته و درآمده اند . 0 0 زینب سادات رضازاده 1402/8/16 وقتی کتاب را خواندم دقیقا به این موضوع فکر کردم که چقدر از ما ممکن است در طی روز انسانهایی را نادیده بگیریم و خیلی راحت از کنار آنها رد بشویم... اما چقدر کتاب امیدوار کننده بود اینکه میتوانیم تغییری ایجاد کنیم حتی اگر کوچک باشیم. صفحه پایانی کتاب نویسنده تجربه خودش را گفته است از کودکی و فقر و انگار همه صفحات کتاب برایم زنده شد. امیدوارم روزی برسد که هیچ کس نامرئی نباشد. 0 1 زهرا پارسا 1402/6/28 داستان دختری که سعی کرد با کمک کردن به دیگران دنیا را برای خودش و اطرافیانش شاد تر کند. حتی با اینکه او و خانواده اش وضعیت مالی خوبی نداشتند 0 36