انتخاب: تاج نوجوانداستانیعلمی تخیلی انتخاب: تاج کیارا کس و 4 نفر دیگر 3.6 19 نفر | 4 یادداشت جلد 5 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 53 خواهم خواند 16 خرید از کتابفروشیها ناشر باژ شابک 9786008939658 تعداد صفحات 316 تاریخ انتشار 1397/7/23 توضیحات کتاب انتخاب: تاج، ویراستار کژوان آبهشت. داستان عاشقانه برترین رمان های پادآرمان شهری و پسارستاخیزی ادبیات نوجوان دهه 2010 میلادی ادبیات داستانی کتاب نوجوان داستان پاد آرمان شهر داستان فانتزی بریدۀ کتابهای مرتبط به انتخاب: تاج سِودا، همون کتابخونه رویاها:) انتخاب: تاج جلد 5 کیارا کس 3.6 4 صفحۀ 63 به او گفتم: این قاصدکه شانه اش را بالا انداخت و گفت: میدونم. بعضی هاعلف هرز می دوننش؛ بعضی ها به چشم گل می بیننش. چشم انداز ها فرق میکنه. 0 5 لیستهای مرتبط به انتخاب: تاج nili♪♫ مجموعه انتخاب 6 کتاب مجموعه انتخاب جزو بهترین کتابایی بود که خوندم سه جلد اول رو نسبت به دو جلد بعدی بیشتر دوست داشتم و جلد آخر تکمیل کننده ی داستان بود.اگه میخوای راجب هرکدوم از این کتابا بیشتر بدونی و قصد خوندنشونو داری همیشه میتونی بهم پیام بدی:-) 0 6 سِودا، همون کتابخونه رویاها:) مجوعه های کوتاه✨️🧡 64 کتاب بعضی مجموعه ها خیلییی طولانی میشن و خب...برخی اوقات کتابخون واقعا حوصله خوندن مجوعه ی بلند رو نداره! از این طرف هم تعداد کتاب های تک جلدی که مثل مجموعه ها فوق العاده باشن خیلی کمه:) از نظر من مجوعه دو تا پنج جلدی جزو مجموعه های کوتاه حساب میشن *که آدم تا بخره و بخونه پیر نمیشه😔😂 البته شاید برای بعضی ها این تعداد یکم متفاوت تر باشه=] خلاصه که چندتا از قشنگ ترین مجوعه های کوتاه رو می تونی در این لیست مشاهده کنی🥲 0 19 جادوگری به نام جود🪄 فانتزی 22 کتاب کتابهایی که برای تابستون میخوام بخونم🥺 7 46 آیوی سفری به دنیای دیستوپیایی 9 کتاب کسی که هستیم و کسی که باید باشیم تا زنده بمونیم دو تا چیز کاملاً متفاوته(بلامی بلیک،کتاب صدنفر) 0 4 Yas 🦋 مجموعه انتخاب 👑 6 کتاب میتونم بگم یکی از بهترین مجموعه هایی که خوندم و فوق العاده بودن 👌🏻 هر کتابو چندین بار خوندم و حاضرم حافظم پاک بشه و بشینم دوباره بخونمشون 🥺 سه جلد اول رو ( انتخاب ، برگزیده ، شاهدخت ) من پشت سر هم خوندم چون که کتاب وسط ماجرا یهو تموم میشد و نمیشد صبر کرد بعد یه مدت خوند . ولی تنها کتابی که تو این مجموعه دوست داشتم کتاب سال های سال به خوبی و خوشی بود که با اینکه خوندنش واجب نبود ولی من خیلی دوستش داشتم ♥️ چون یه فلش بک به گذشته و برمیگشت به کلی عقب و میتونم بگم تکمیل کننده مجموعه بود . امیدوارم بازم بتونم مجموعه ای مثل این مجموعه پیدا کنم 🥹 0 21 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محدثه خوشکام 1403/2/20 4/5 آخرین کتاب سری The Selection هم بالاخره تموم کردم :) چه حس خوبیه وقتی یه سری رو کامل میخونی ؛) این کتاب ادامه کتاب قبلی بود که داستان انتخاب ایدلین رو دنبال میکنه. ایدلین یاد میگیره چجوری با شرایط کنار بیاد و روی پاهایش خودش بمونه و... به نظرم اگه کیِرا کَس فقط همون سه تا کتاب اول سری رو مینوشت خیلی بهتر بود، اونا فوقالعاده بودن و خیلی دوستشون داشتم. نمیگم که دو تا کتاب دیگه سری رو دوست نداشتم اما به نظرم داستانش یکم تکراری شده بود و مثل بقیه کتابا هیجان انگیز نبود. بهتون پیشنهاد میکنم حتما بخونیدشون. 0 4 پناهنده ی کلمات ✨💙 1403/2/22 این جلد دلنشین تر بود، با شخصیت خیلی از افراد آشنا شدم، پا به پای ملکه و باقی افراد غصه خوردم و... آخرش واقعا برام غافلگیر کننده و خیلی لذت بخش بود و باعث شد که واقعا جزو مجموعه های محبوبم باشه، با اینکه همونطور که گفتم اونقدری که فکر می کردم نبود ولی با پایانش کاری کرد که تو دلم جا بگیره :)) 💙✨ این مجموعه رو اگه زودتر از این ها میخوندم قطعا برام دوست داشتنی تر بود :) 3 5 الهه عباسیون 1401/3/21 نمیتونم اینو بگم که خوندن پنج جلد این مجموعه در کمتر از یک ماه بخاطر علاقه شدید به داستان بود، که نبود. بیشتر برای فرار از خوندن یک کتاب حجیم و سنگین بود. 😑 اما این رو هم نمیتونم بگم که دوستش نداشتم. سه جلد اول خیلی جذابتر بود البته. سه ستاره رو هم به کل مجموعه دادم. جذابیت اولیه این مجموعه برای من ظاهر زیبای کتابهای اصلیش بود که متاسفانه توی ایران تبدیل به یک ظاهر تیره شده بود! ترجمه این اثر هم خیلی هوشمندانه ست، وگرنه حتما نصف صفحات فعلی رو داشت. 0 3 پریسا 1403/3/1 من خیلی این مجموعه رو دوست داشتم. دو جلد آخر که درمورد ایدلن بود رو بیشتر. 0 3