چاپ بیروت، به ضمیمه ی گزارش از خاک مقدس چاپ بیروت، به ضمیمه ی گزارش از خاک مقدس حسین جلال پور و 1 نفر دیگر 3.8 6 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 6 خرید از کتابفروشیها ناشر شهرستان ادب شابک 9786008145820 تعداد صفحات 88 تاریخ انتشار 1397/2/19 توضیحات کتاب چاپ بیروت، به ضمیمه ی گزارش از خاک مقدس، شاعر علی داودی. شعر ایرانی شعر سپید ادبیات ایران یادداشتها محبوبترین جدید ترین پرستو مقدمی 1401/1/26 خیلی زیباست. در بیروت غرق خواهید شد. 0 2 mahdieh sadeghi 1403/8/19 سال گذشته این کتاب رو خریدم به سه دلیل، اول اینکه تا حالا کتابی از آقای داوودی نخوانده بودم و دوم چون خیلی ارزون بود😁، سوم هم بخاطر اسمش و اون جغرافیا دفعه اولی که خوندمش راستش چندان چنگی به دلم نزد حس می کردم سفرنامه منثور خیلی بهتر از ورژن منظومه هرچند شعرهای روبه آخر کتاب رو دوست داشتم دفعه دومی که خوندم بنظرم خیلی مثبت تر شد روزی که خبر شهادت سیدحسن نصرالله تایید شد تو خونه تنها بودم و عریان احساسات داشت دیوونه ام می کرد،تازه متوجه شدم کتابای زیادی درباره مقاومت ندارم که باز این کتاب رو دیدم و این بار خیلی حس متفاوت تری داشت مسیح موسی صدر متوسلیان و حالا نصرالله... 0 1 محمد مهدی صافی 1400/11/5 شعرهایش را بارها باید خواند و در رودهای عشق بیروت جاری شد... 0 1 مجید اسطیری 1402/12/17 راستش من مجموعه نیمایی های استاد داوودی با نام "گاهی حواست نیست" را بیشتر دوست داشتم چون هم زبان شسته رفته تر بود و هم به نظرم بیشتر بر اساس کشف شکل گرفته بود. اینجا به نظرم گرچه جنون شاعرانه بیشتری میبینیم اما شعرها کمی بی ساختار هستند چند شعر بلند انتهای کتاب بسیار زیبا و خواندنی هستند 0 0