معرفی کتاب غمنامه اثر ابن نمای حلی مترجم محمدرضا هوری غمنامه ابن نمای حلی و 1 نفر دیگر 2.2 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر شابک 9786227808971 تعداد صفحات 180 تاریخ انتشار 1402/4/14 توضیحات کتاب غمنامه، مترجم محمدرضا هوری. بریدۀ کتابهای مرتبط به غمنامه سیده رقیه صفری 1402/5/21 غمنامه ابن نمای حلی 2.3 1 صفحۀ 1 همانا یعقوب یکی از پسرانش را از دست داد و در پی آن چشمانش از شدت گریه سفید شد. این در حالی بود که او میدانست پسرش زنده است اما نمی دانست کجاست من چگونه بر پدرم و هفده تن از خاندان نگریم که با چشمان خودم دیدم زنده بودند و آنان را در یک روز باهم کشتند. 0 2 لیستهای مرتبط به غمنامه فهیمه حدیدی 1403/3/18 یک ماه تا ماهِ خون 19 کتاب مناسبت خوانی یکی از راه هایی است که سرعت و توان مطالعه شما رو چند برابر می کنه، مثلا ایام محرم از مناسبت هایی هست که واقعا سخته به دنیای رمان ها و کتاب هایی رفتن که پرچم های مشکی در آن با نسیم نمی رقصند و واژه ها طعم شوری اشک و چایی روضه نمی دهند. امروز تا محرم تقریبا یک ماه باقی مونده اما برای اینکه کتاب محرم امسال و رزق تون از روایت واقعه باشکوه عاشورا انتخاب کنید و بتونید تهیه اش کنید الان زمان خوبیه ... کتاب هایی که در لیست هستند کتاب هایی دوست داشتنی و متفاوت اند. متفاوت ترین شان می توانم بگویم همان نمایشنامه اسب هاست! کوفه تا کربلا به روایت اسب ها و نه سواران شان ... کتاب ها را تقریبا بر اساس دوست داشتن می چینم و بالایی ها از پایینی ها محبوب ترند ... اما هر نسیمی که از این روایت می وزد به قلب ها حرارت می دهد و روح آدم را آرام تر، وسیع تر و در عین حال بی تاب تر می کند! نمی توانم دقیق توضیح بدهم . اما شما هم حرف های نصفه من را می فهمید، مگر نه؟! 4 12 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فهیمه حدیدی 1402/5/8 به همان اندازه که مقتل است و جملات مستندی دارد ، خوش خوان نیست! اما نویسنده به نکات و گوشه و کنارهایی توجه کرده که شاید در منابع مختلف و به طور خاص رمان های عاشورایی کمتر به آن ها پرداخته شده است. در عین حال با وجود مطرح کردن این نکات به خوبی از پس پرداختن به آن ها برنیامده یا شاید انتخاب کرده است که چندان پرداخت ادبی وجود نداشته باشد . حتی در بحث ترجمه ها گاهی میل به تحت الفظی بودن احساس می شد ... اما در مجموع به دلیل سند سازی و ذکر منابع کتابی کاربردی تلقی می شود. یکی از نخستین برداشت ها در دیدار با کتاب ، طرح جلد است که در مورد کتاب غم نامه ؛ طراحی جلد و نوع فصل بندی کتاب دل نشین و قابل توجه بوده و با مخاطب ارتباط برقرار می کند. 0 2