معرفی کتاب ما نیز مردمی هستیم (گفتگو با محمود دولت آبادی ) اثر فریدون فریاد کتابعمومیادبیاتدربارهی زبان و ادبیات ما نیز مردمی هستیم (گفتگو با محمود دولت آبادی ) فریدون فریاد و 1 نفر دیگر 4.3 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 1 ناشر پارسی شابک 0000000015732 تعداد صفحات 383 تاریخ انتشار 1368/1/1 نسخههای دیگر نشر پارسی نشر نشرچشمه توضیحات کتاب ما نیز مردمی هستیم (گفتگو با محمود دولت آبادی )، نویسنده فریدون فریاد. آشنایی با نویسندگان ادبیات ایران یادداشتها محبوبترین جدیدترین مجید اسطیری 1402/12/17 پنج شش سال پیش خواندم و فوق العاده برایم شیرین بود. مخصوصا مفهوم «ادبیات مردمی» به عنوان گزینه سومی بین ادبیات نخبه گرا و ادبیات عامه پسند به خوبی در گفته های دولت آبادی صورت بندی و تعریف میشود. البته بدون خواندن آثار دولت آبادی و مخصوصا رمان بزرگ و مهمش "کلیدر" این مفهوم را به معنای واقعی کلمه نخواهید فهمید. همین قدر بگویم که دوران کودکی، نوجوانی و جوانی ام انباشته است از کار و تجربه و غربت و اندوه و گران سنگی زندگانی در سفرهایی همه جا به دنبال کار و کار و در آرزوی رهانیده شدن از ذلت و تحقیر و رنج هایی که بیش از ظرفیت کودکی و نوجوانی و جوانی بودند. همین است اگر این گذشته رنجبارم برایم بسیار عزیز است و نمی خواهم در بیان شفاهی، آن را مثله و ضایع کنم ... بعد از دوره ابتدایی، ادامه کار بود به نحو شاخص تر تا سال های بعد از ۱۳۴۳ - ۱۳۴۴ که دو - سه سالی متفرقه درس خواندم و این در حالی بود که یکی - دو کتاب هم چاپ کرده بودم و دیگر برای همیشه کسب علم و دانش را گذاشتم کنار ... و تصمیم گرفتم که اصلا درس نخوانم. چون واقعا وقت زیادی از من _ که باید کتاب می خواندم؛ مینوشتم؛ تئاتر می رفتم و کار هم می کردم _ میگرفت... محمود دولتآبادی امروز هشتاد ساله شد. 0 0