قلعهی سفید عمومیداستان قلعهی سفید اورهان پاموک و 1 نفر دیگر 2.8 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر نشرچشمه شابک 9786220109594 تعداد صفحات 230 تاریخ انتشار 1401/7/1 توضیحات کتاب قلعهی سفید، مترجم عین له غریب. لیستهای مرتبط به قلعهی سفید فرشته سجادی فر 1403/3/2 نخواندههای خاکخورده 30 کتاب این لیست بیشتر برای سرو سامون دادن به ذهنم و نظم دادن به چیزایه که در آینده میخوامبخونم پن:کمتر از تصورمبودن🍃 8 24 یادداشتها محبوبترین جدید ترین nazi 1402/1/6 در قرن هفدهم میلادی عثمانی ها جوانی ونیزی را اسیر میکنند و به استانبول میبرند. 0 9 سارا محبوبی 1403/7/30 اولین اثری است که از اورهان پاموک میخوانم . رمان تاریخیای عجیب که به ارباب و بندهای میپردازد که هویتشان با هم گره خورده. در این بین مفاهیمی مانند تغییرات تاریخی ترکیه، اصالت علم و تفکر شرق و غرب هم بیان میشدند. جذابیت اصلی کتاب در ابهام و مخصوصا پایانش بود. با این حال من با بعضی بخشهایش نمیتوانستم ارتباط بگیرم. مباحثی که بینشان مطرح میشد و به قول خودش بازیهایی که میساختند ترسناک و غیر قابل درک بود. در کل دوست دارم از این نویسنده آثار دیگری هم بخوانم. 0 1