درآمدی بر فلسفه اسلامی درآمدی بر فلسفه اسلامی عبدالرسول عبودیت 4.2 10 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 12 خواهم خواند 9 ناشر موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) شابک 9646740960 تعداد صفحات 311 تاریخ انتشار 1398/7/17 توضیحات کتاب درآمدی بر فلسفه اسلامی، نویسنده عبدالرسول عبودیت. لیستهای مرتبط به درآمدی بر فلسفه اسلامی ناصر حافظی مطلق فلسفه اسلامی 6 کتاب سیری در اندیشه خودی 0 6 علی طالبلو فلسفه اسلامی - مقدّماتی 6 کتاب یکی از چالشهای موجود در یادگیری متافیزیک اسلامی، کمبود کتابهای خوب مقدّماتی در این حوزه است. برای شروع یادگیری فلسفه اسلامی معمولا کتاب آشنایی با علوم اسلامی مرحوم مطهری و همچنین کتاب بدایه الحکمه را پیشنهاد میدهند. درحالی که کتاب مرحوم مطهری پوشش دهنده بحثهای فلسفی نیست. کتاب بدایه الحکمه نیز با وجود حجم کم بسیار دقیق و با جزئیات نوشته شده است و اصلا برای شروع خوب نیست. به گمانم این سیر به همراه صوتهای تدریس اساتید خوب بتواند تا حدودی شما را با فضای کلی فلسفه اسلامی آشنا کند. کتب این سیر در سه حوزه تاریخ فلسفه اسلامی، متافیزیک اسلامی و معرفتشناسی جا میگیرد. برای درک خوب از آنچه در فضای فلسفه اسلامی وجود دارد، باید هر سه حوزه مذکور به علاوه منطق ارسطویی یا سینوی مورد مطالعه قرار بگیرد. این سیر حاوی فلسفه مشاء، فلسفه اشراق و حکمت متعالیه است و هر سه مکتب فکری را پوشش میدهد. انشاءالله به مرور لیستهایی در منطق کلاسیک - ارسطویی اضافه خواهم کرد. 0 10 آرش محبوب زاده سیر ابتدایی مطالعه فلسفی 7 کتاب اساسا فلسفه علمی سختخوان است و اگر کسی درست نداند از کجا مطالعه را شروع کند، ممکن است این مطالعه به کام روحش تلخ شود. از سوی دیگر، مضامینی که در فلسفه مطرح میشود دارای ظرافتهای بسیاری است و بهتر آن است که از منبعی مطمئن به دست آید. این دو دلیل، دغدغهی اصلی من برای تهیه فهرست زیر بودهاند. تذکر اول: سعی کردم ترتیب این فهرست از آسان به سخت باشد. تذکر دوم: شماره پنج و شش، به ترتیب دو و سه جلدی هستند که از هر کدام فقط یک جلد را در فهرست قرار دادم. 0 9 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمد نادری 1400/7/13 کتاب خوبی برای شروع فلسفه اسلامی است . عبودیت با استفاده از ریاضی و فیزیک و آوردن مثال هایی از آنها سعی در توضیح و تفهیم برخی از مسائل فلسفی دارد که این گاهی می تواند مشکل ایجاد کند . در کل از بسیاری از کتاب هایی که داخل بازار موجود است و ادعای این را دارند که برای شروع فلسفه مناسب هستند بهتر است. 0 1 مظفری 1401/9/23 بسمالله الرحمن الرحیم دیدن این کتاب، مرا پرت کرد به ۱۷، ۱۸ سال قبل دوره تکمیلی طرح ولایت... وقتی که خود استاد عبودیت، جزو اساتید دوره بود. هر چند سعادت شاگردیشان را نداشتم، اما دیدنشان نعمتی بود. روحانی بزرگواری در همان دوره، استاد این پرسمان بود. یک آموزش مقدماتی، ساده و اصولی برای شروع فلسفه اسلامی... به نظرم قابلیت خودخوان بودن دارد و برای فهمش، نیازی به استاد نیست. 0 1 حامد صابری 1402/2/18 برای شروع مطالعه و یادگیری فلسفه اسلامی برای فارسیزبانان جزء آثار رده اول است. اقای عبودیت سالهاست هم در زمینه آموزش و هم گزارش فلسفه اسلامی-خصوصا اخرین سنت زنده فلسفه اسلامی یعنی فلسفه صدرایی- جزء طلایهداران است. 0 4 امیرحسین امانی 1401/9/22 اگر قصد آشنایی مقدماتی و در عین حال جدی با فلسفه اسلامی دارید، این کتاب از بهترین گزینههاست. نویسنده از چهرههای شناختهشدهی فلسفی است و تا کنون آثار نابی عرضه کرده. کتاب خیلی منظم پیش میرود و توضیحات سرراست و با کمترین حواشی همراه است. ارجاعات حسابشده و توضیحات بسنده و قلم روان و امروزین از ویژگیهای قابل ستایش اثر است. 0 13 حامد خواجه 1401/6/16 با صوتهای که نویسنده کتاب ، همین کتاب را تدریس کرده بود خواندم. 0 0