بوطیقای فضا عمومیفلسفهپدیدارشناسی و تحلیلی (قرن ۲۰) بوطیقای فضا گاستون باشلار و 3 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر روشنگران و مطالعات زنان شابک 9789641940128 تعداد صفحات 288 تاریخ انتشار 1392/11/12 توضیحات کتاب بوطیقای فضا، نویسنده گاستون باشلار. ادبیات واقع گرایانه فلسفی ادبیات فرانسه معماری دهه 1950 میلادی ادبیات کلاسیک هنری بریدۀ کتابهای مرتبط به بوطیقای فضا هانیه بوطیقای فضا گاستون باشلار 5.0 1 صفحۀ 213 کوچکی، منزلگاه بزرگی ست. 2 15 هانیه بوطیقای فضا گاستون باشلار 5.0 1 صفحۀ 46 از طریق رویا، سکونتگاههای مختلف زندگی ما بر هم اثر میگذارند و از گنجینهی روزهای گذشته نگاهداری میکنند. با رفتن به خانهی جدید، وقتی خاطرات مکانهای دیگری که در آن ساکن بودهایم به سراغمان میآید، به سرزمین کودکی و به سرزمین سرشار از سکون پای مینهیم؛ سرزمینی که ساکنان آن فراموش شدهاند. خود را با زنده کردن خاطرات پناهجستن آرامش میبخشیم. چیزی بسته خاطرات ما را نگه میدارد، درحالی که دربردارندهی ارزشی اساسی یعنی خیال است. خاطرات جهان بیرون هرگز رنگمایهای از آن دست که خانه دارد نخواهد داشت. با یادآوری این خاطرات به اندوختهی رویاهامان میافزاییم. ما هیچگاه تاریخنگار نبودهایم بلکه همواره شاعرمسلک ایم و حس ما نیز شاید چیزی جز بیان شعری گمشده نیست. 3 12 لیستهای مرتبط به بوطیقای فضا حامد فرد اندکی فلسفی 3 کتاب هرچند اعتقاد دارم: پای استدلالیان چوبین بود. 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محسن پناهی دیروز مطالعه این کتاب هفتهها طول کشید روزانه بعد از خواندن متن کوتاهی از کتاب، سعی کردم آنچه خواندهام را مزهمزه کنم. یعنی به زیستن آن متن توجه کنم. یعنی به تخیلم اجازه رشد بدهم. تا آنچه پدیدارشناس تخیل گفته را تا حدی از آن خود کرده باشم. اگر احساس میکردم در فهم متن عاجز ماندهام، فردا متن جدیدی نمیخواندم! بلکه دوباره و دوباره متن دیروز را تکرار میکردم زیبا،خلاقانه و الهام بخش بود. از این که تمام شده غمگینم. هیچ وقت از اتمام کتابی که دوستش دارم، حس خوبی پیدا نمیکنم. 0 0