گزینه اشعار قیصر امین پور گزینه اشعار قیصر امین پور قیصر امین پور 4.5 7 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 11 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر مروارید شابک 9789641915836 تعداد صفحات 238 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب گزینه اشعار قیصر امین پور، شاعر قیصر امین پور. یادداشتها محبوبترین جدید ترین سیده فاطمهمعصومه طباطبائی 1403/1/26 قیصر امینپور نابغهست. کاربرد آرایهش واقعاً بهجا و زیباست، و شعرهاش حس مکانیکیبودن ندارن. با واژهبهواژهی شعرهاش همدردی میکنی، تخیل میکنی، و میفهمیشون. با خوندنشون درد میکشی، التیام پیدا میکنی، و قدم به رشد برمیداری. برای خوندن شعرهای قیصر امینپور، گزیده ارجحه، چون سبک شاعر در هر کتابی متفاوته، بنابراین برای آشنایی با اشعار امینپور، گزیده مناسبتر هست. این گزیده از ایشون بهنظر من بهترین هست. چاپ مناسب، ویراست خوب، و تقسیمبندی و انتخاب شعر مناسبی داره. برای آشنایی با قیصر امینپور، بهجد پیشنهادش میکنم. 0 19 امیرعباس شاهسواری 1403/1/5 قیصر فوق العاده است برای روح زخمی من یک چسب زخم همیشگی است یک بتادین است که می سوزانتم ولی میدانم که با آن خوب می شوم یک پانسمانی است برای دست مجروحم که هنگام کندنش موهایم را می کند و جداشدن از این پانسمان درد ناک است برایم مثل یک پنبه است وسط پانسمان که خون روحم را می گیرد ولی آنقدر پنبه است که نمی توانم نرمیتش را بیابم برای من اشعار قیصر بانداژ روح است ،روح تصادفی آش و لاش ،که راننده ضارب ،متواری شده..... برای من قیصر ...همچون پایان عشق است ،عشق یصر 0 1