قلب جنگجوی خورشید
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
کتاب قلب جنگجوی خورشید، نویسنده سو لین تن.
بریدۀ کتابهای مرتبط به قلب جنگجوی خورشید
نمایش همهلیستهای مرتبط به قلب جنگجوی خورشید
نمایش همهیادداشتها
1403/8/20
1403/3/13
1403/4/7
این مجموعه مجموعه مورد علاقم شد:))) به شدت کتاب رو دوست داشتم و سرش استرس و هیجان کشیدم،گاهی وقت ها کتابم رو بغل می کردم و از خوشحالی جیغ می کشیدم،گاهی وقت ها هم ناراحت بودم و بخاطر مرگ شخصیت ها گریه می کردم...اما با همه این ها یکی از دوست داشتنی ترین کتابایی بود که خوندم واقعا دم نویسندش گرم😭😂✨️
1403/8/18
بالاخره این کتاب تموم شد و نیمی از قلبم رو با خودش برد. مدتی که در حال خوندن این کتاب بودم مدام داشتم حرص میخوردم از دست شینگ ین ، اصلا درکش نمیکردم اول جلد با لیوای چطور بود و اخرش یه جوری رفتار میکرد انگار لیوای آدمی محو بود ، اولای جلد ونژی دشمنش بود و اخر جلد شد عشقش و اونو انتخاب کرد 😐💔 ، مثلث عشقی از ماتریکس خارج شده بود انقد کشش داشت. نکته های مثبت هم داشت این جلد ، از نظر من این جلد هیجانش خیلی بیشتر و قشنگتر بود ، هر لحظه اتفاق های غیر قابل پیشبینی ای میوفتاد. ارزش خوندن رو داره و بهتون توصیهاش میکنم ✨✨
1403/4/31
واقعا دوستش داشتم. اولاش یکم سردم کرد ولی هرچی بیشتر خوندم بهتر شد. میشه گفت شاید جلد اول بهتر بود از نظرم.تو این جلد کسایی مردن که اصلا فکرشو نمیکردم و واقعا انتظارش رو نداشتم و جدی ناراحت شدم سر مردنشون. مخصوصا اخرش و مرگ ونژی. وقتی نظرات بقیه رو خوندم حس میکردم کسی که قراره بمیره لیوایه. و مرگ ونژی واقعا شوکه ام کرد. هرچند میشه گفت از نویسنده واسه پایانش باید تشکر کرد. جدی خوشحالم که میتونن دوباره باهم باشن. و واسه چووونگ حقیقتا هرکاری میکردم نمیتونستم ازش متنفر باشم و دلم واسش میسوخت. خیلی گناه داشت
1403/6/19
1403/4/31
1403/5/22
1403/3/23
1402/12/28
1403/3/26
نمیدونم نویسنده چرا یهو همچین کرد :)))))) برخلاف بقیه واقعا دلم میخواست شینگ ین و لیوای باهم باشن😂 وای که چقد حرص خوردم با جلد اول و دوم بخوانید و حرص بخورید...😂 ولی احساس میکردم ۵۰۰ صفحه هم برای جلد اول هم جلد دوم یکم زیاد بود زیادی داستان کش اومده بود در کل خوب بود دوسش داشتم ولی بازهم میگم لیاقت اون همه تعریف و تمجید و نداره با اینکه رمان خوبیه