لیستهای کتاب نسرین سان لیست منتشر کرد. 1403/7/6 از جادوگری خوشِت میاد؟ 70 کتاب سلااام به اولین لیست از سری لیست "موجودات افسانه ای" خوش اومدین! توی هر کدوم از این لیست ها قراره کتاب هایی از موجودات افسانه ای مثل جادوگر/اژدها/خون اشام /پری و... رو داشته باشیم! چرا؟ تا اگر مثل من طرفدار هر کدوم شون هستید به راحتی کتاب های دیگه در موضوع مورد علاقتونو پیدا کنید! این اولین لیست و یکی از بهترین لیست هاست _ ممنون میشم که اگر کتابی رو خوندید توی کامنتا نظرتونو بگید تا بقیه هم لذت ببرن! _ و اگر کتابی میشناسید که توی لیست نیست توی کامنت ها بگید تا اضافه کنم . یه دنیا ممنون!♡ 34 165 سِودا، همون کتابخونه رویاها:) لیست منتشر کرد. 1403/7/25 مجوعه های کوتاه✨️🧡 64 کتاب بعضی مجموعه ها خیلییی طولانی میشن و خب...برخی اوقات کتابخون واقعا حوصله خوندن مجوعه ی بلند رو نداره! از این طرف هم تعداد کتاب های تک جلدی که مثل مجموعه ها فوق العاده باشن خیلی کمه:) از نظر من مجوعه دو تا پنج جلدی جزو مجموعه های کوتاه حساب میشن *که آدم تا بخره و بخونه پیر نمیشه😔😂 البته شاید برای بعضی ها این تعداد یکم متفاوت تر باشه=] خلاصه که چندتا از قشنگ ترین مجوعه های کوتاه رو می تونی در این لیست مشاهده کنی🥲 0 19 mahsa ab لیست منتشر کرد. 1402/3/11 فانتزی 32 کتاب بهترین کتاب ها در ژانر فانتزی که خوندم✨️ 0 48 °•zari•° لیست منتشر کرد. 1402/7/7 فانتزیهایدوستداشتنی:) 22 کتاب فانتزیهاییکهتوقلبمجادارن🤏🥲 لیست در حال آپدیت است... 4 48 یلدا🌿 لیست منتشر کرد. 1403/7/5 فانتزی های گوگولی مادر🎀✨️ 17 کتاب اینجا کتابایی که باهاشون پرواز کردم به یه جهان دیگه رو میذارم تا شما هم بلیط بخرین و راهی شید🫶🏼 *بروز میشود 0 3 هآرو لیست منتشر کرد. 1403/5/19 بهترین کتاب های فانتزی 43 کتاب کتاب های چند جلدی رو به ترتیب جلد ها قرار دادم. اگه کتاب دیگه ایی در این ژانر خوب میشناختید خوشحال میشم که بهم بگید که هم در این لیست قرار بدم هم خودم بخونم 0 16 verena لیست منتشر کرد. 1403/3/20 اکوری پکوری هایی که همیشه تو قلبمن:))) 12 کتاب میتونی کتابای مورد علاقمو اینجا ببینید:)) 4 27 فاطمهزهرا؛ لیست منتشر کرد. 1403/3/17 فانتزی های جذاب! 26 کتاب کتاب های فانتزی/پرطرفداری که از خوندنشون پشیمون نمیشید و ممکنه دوست داشته باشین⚡. ژانر کتابا فانتزیه اما اینکه فضایی که کتاب ارائه کرده رو دوست داشته باشید یا نه بستگی به سلیقه شما داره که بهتره خلاصه و نظرات هر کدومش رو بخونین💖 -بیشتر کتاب های فانتزی لیست مجموعه چند جلدین. -این کتابا برای رده سنی نوجوان پیشنهاد میشه. 0 21 مینااا لیست منتشر کرد. 1403/6/6 سهجلدیهای جذاب 39 کتاب سه جلدیها هم دنیای خودشون رو دارند! ( گاهی بعضی از مجموعهها شامل دو تا سهگانه میشن که من اینجا فقط سهگانهی اول رو آوردم. اگر طرفدار مجموعههای طولانی نیستید همین سه گانههای اول جوری نوشته شدند که بتونید به صورت مستقل بخونید و نیازی نباشه حتما سراغ سه گانهی دوم هم برید.) 0 11 Dorsa لیست منتشر کرد. 1403/3/23 کتابای فانتزییی که نمیشه ازشون دست کشید 6 کتاب فعلا اینا... 0 9 شهروند هاوکینز؛ لیست منتشر کرد. 1403/4/23 کتاب های سه گانه برای سه ماه تابستان! 30 کتاب تابستون شده و همه ی ما فرصت این رو داریم که بالاخره کلی کتاب بخوانیم،و خب من این لیست رو درست کردم که حداقل تا اول مهر یک مجموعه کتاب خوب رو تمام کنیم.یعنی شما اگه در هر ماه تابستون یکی از این جلد های مجموعه رو بخوانید تا اول مهر یک مجموعه رو تمام کردید 18 124 yeki لیست منتشر کرد. 1403/2/8 میخوام بخونم 52 کتاب این لیست شخصیه بهش توجه نکنید 0 6