لیست‌های کتاب

هری پاتر و سنگ جادو هری پاتر و حفره اسرار آمیز هری پاتر و زندانی آزکابان

فٰانْتِزِیْ بِخوٰانِیْمْ...

12 کتاب

بسم الله یک بار برای همیشه باید تکلیف خودمان را با بعضی کتاب‌ها روشن کنیم. اینکه عده‌ای، بعضی کتاب‌ها را می‌خوانند و عده دیگر آن کتاب‌ها را در شأن خودشان نمی‌دانند یا اینکه بعضی از کتاب‌ها را، فاقد ارزش تصور می‌کنند همگی برخاسته از تصور اشتباهی است که خواه ناخواه اسیرش شده‌ایم. یک بار برای همیشه باید این تابوی به وجود آمده را بشکنیم و با خودمان بگوییم: سراغ بعضی کتاب‌ها هم باید رفت. به نظر کتاب نخواندنی وجود ندارد و ما در حقیقت با روشنفکر نشان دادن یا متفاوت نشان دادن خودمان در اینکه بگوییم: فلان کتاب خوب نیست، تنها و تنها خودمان را از آن محروم کرده‌ایم. شاید بتوان گفت: هر کتابی به یک بار خواندنش می‌ارزد. اما این خودمان هستیم که مشخص می‌کنیم چه کتابی در برنامه زندگی مان موثر است و چه کتابی نه. پس عبارت درست این است که بگوییم: همه کتاب‌ها خواندنی است اما بعضی کتاب‌ها در برنامه زندگی من نیست. به نظرم جریان فانتزی خوانی و به شکل کلی‌تر، رمان خواندن هم دقیقاً همین است. پس در این دوران دوری از کتاب و انس نداشتن با آن، بهتر است که مطابق علایق مان بخوانیم و به سخن دیگران نیز توجه نکنیم. نظراتم درباره هر جلد از کتاب‌های این لیست در صفحه همان کتاب نوشته شده است. اگر دوست داشتید مطالعه بفرمایید. 🌹

هری پاتر و سنگ جادوهری پاتر و حفره اسرار آمیز هری پاتر و زندانی آزکابان

_ هری پاتر _

21 کتاب

بسم الله الرحمن الرحیم هری پاتر از اون دست کتاب هاییه که مطمئنم حتی اگه به این حجم از شهرت و محبوبیت نرسیده بود، من باز هم دوستش داشتم و بارها میخوندمش. من واقعا دنیای این کتاب و شخصیت هاش رو دوست دارم. این لیست مربوط به هری پاتر و دنیای جادوییشه،ترتیب خوندن کتابهای هری پاتر رو در این لیست قرار دادم به اضافه ی کتاب های اضافی ش .کتاب های اضافی ش غیر پاتر مور چیز خاصی برای گفتن ندارن .پاترمور هم صرفا یه سری اطلاعات راجع به هاگوارتز و شخصیت هاست که اگه خیلی علاقه مند به این دنیای جادویی باشید ، به دردتون میخوره ولی اطلاعات خاصی اضافه نمی‌کنه. ترتیب خوندن مجموعه ی هری پاتر(از نشر تندیس): ۱_هری پاتر و سنگ جادو . ۲_هری پاتر و حفره ی اسرار آمیز . ۳_هری پاتر و زندانی آزکابان . ۴_هری پاتر و جام آتش،جلد اول . ۵_ هری پاتر و جام آتش،جلد دوم . ۶_هری پاتر و محفل ققنوس،جلد اول . ۷_هری پاتر و محفل ققنوس،جلد دوم . ۸_هری پاتر و محفل ققنوس،جلد سوم . ۹_هری پاتر و شاهزاده دورگه،جلد اول . ۱۰_هری پاتر و شاهزاده دورگه،جلد دوم . ۱۱_هری پاتر و یادگاران مرگ،جلد اول . ۱۲_هری پاتر و یادگاران مرگ،جلد دوم . ۱۳_هری پاتر و فرزند نفرین شده . فکر می‌کنم ترجمه ی انتشارات تندیس، یه چاپ جدید هم داره که توی این چاپ کتاب ها رو کامل ترجمه کرده و جلد اول یا دوم نداره و متن به صورت کامل قرار گرفته . ترجمه ی انتشارات پرتقال هم همین طوره، کتابها به صورت کامل قرار گرفتن و دو بخشی یا سه بخشی نیستن . اگه بخواید چاپ جدید انتشارات تندیس یا مال انتشارات پرتقال رو بخونید ، همین لیست رو جلو برید بدون قسمت اول دوم . پ.ن:یادگاران مرگ توی چاپ جدید تندیس فکر کنم دو بخشی باشه . بقیه ی کتاب های لیست چندان مهم نیستن . جانوران شگفت انگیز راجع به حیوانات و جانوران جادوییه و نیوت اسکمندر،یکی از جادوگران روایتش میکنه . اون دو تا کتاب دیگه ی جانوران شگفت انگیز فیلمنامه ی اسپین آف(پیش در آمد )هری پاتر، یعنی جانوران شگفت انگیز هستن که یه فیلم جداست و بعضی از شخصیت های هری پاتر هم مثل دامبلدور حضور دارن .ولی فیلمنامه ست و خب فیلمش رو ببینید به نظرم بهتره . قصه های بیدل نقال هم چندتا داستان کوتاهن که اول کتاب نوشته شده این قصه ها دست دامبلدور بوده و هرماینی داستان ها رو ترجمه و منتشر میکنه . که خب ربطی به دنیای هری پاتر نداره و نخونید اشکالی نداره. کوییدیچ در گذر زمان، جی کی رولینگ:جادوگری در پس چهره ی هری پاتر و چهارگانه ی تاریخ جادوگری رو خودم نخوندم ولی فکر نکنم که لازم باشه بخونیدشون. امیدوارم این لیست کمکتون بکنه . سوالی داشتید برام بنویسید.

هری پاتر و سنگ جادوهری پاتر و حفره اسرارآمیز هری پاتر و زندانی آزکابان (هری پاتر 3)

داستان هایی مرتبط با سحر و جادو

35 کتاب

بسم الله الرحمن الرحیم خیلی اوقات زمانی که به ذهن ما نام ژانر فانتزی می‌آید، تصویری از جادوگران و اژدهایان و...در ذهنمان نقش می‌بندد. اما از نظر من داستانهایی با عنصر جادو بخشی از ژانر فانتزی هستند . برای مثال ، نغمه ی آتش و یخ ، یکی از معروف ترین کتاب های ژانر فانتزی _ حماسی است که ربط خاصی به جادو ندارد ، اما به هر حال فانتزی است .در کل همه ی فانتزی ها ربطی به جادو و جادوگری ندارند. در ضمن بحث جادو و جادوگری هم پرحاشیه است و قطعا کتاب هایی از این دست، رگه هایی از سحر و جادوی واقعی در خود دارند . در این لیست برخی از کتاب هایی که سحر و جادو را به شکلی فانتزی و جالب و داستانی روایت کرده اند را قرار داده ام. لیست از بهترین به بدترین شروع می‌شود ‌.(هرچه پایین تر سطح پایین تری هم دارد.) البته بعضی از این کتاب ها مجموعه هستند . امکان دارد با مرور دوباره ی برخی شان ، تغییراتی در لیست ایجاد بکنم . برای مثال از مجموعه ی نبرد با شیاطین فقط یک جلد را خوانده ام و برای قضاوتش زود است .شاید برخی از کتاب ها بتوانند جایگاه بالاتری را کسب بکنند. خوشحال می‌شوم پیشنهادات خودتان را برایم بنویسید . این لیست به مرور به روز رسانی خواهد شد.