نظرها

بهتره با همون ترتیبی که گذاشتم بخونید

1403/7/8

از لیست میشه  فهمید ترتیب خوندنو؟

1403/7/9

مگه شماره نزده؟ اگر نه، شب های روشن اولیه بعدش یک اتفاق مسخره و بعد تمساح و...

1403/7/8

و اینکه از لیست هایی که ازتون دیدم معلومه از داستایفسکی زیاد  خوندید.

نویسنده موردعلاقمن^^

جالبه.
دقیقا دیروز مجموعه ای از داستان های کوتاهشون رو خوندم. چون می نویسم یکی از دوستان نویسنده بهم معرفی کرد. و وقتی شروع به خوندن کردن واقعا اعتیاد عجیبی پیدا کردم. شخصیت پردازی فوق العاده و البته داستان های رئالیستی که نمیدونم چطور توصیف کنم...

1403/7/9

داستایفسکی توی شخصیت پردازی نابغه اس..
@Javadm1

من  اول شب‌های روشن رو خوندم بعدبرادران کارامازوف و سپس جنایت و مکافات 😁

1403/7/25

عجب ترتیبی😂من خودم اول جنایت و مکافات رو خوندم بعد شب های روشن..

Vanda ; ☆

1403/7/24

به نظرتون کتاب های داستایفسکی برای سن ۱۳ سال هم مناسب هستن ؟ اگر هستن ، کدوماشون ؟

1403/7/25

درکل بخوام بگم، میگم که نه، کتابای داستایفسکی مناسب افراد 13 ساله نیست. حتی اگر به عنوان یه فرد 13 ساله بلوغ ذهنی داشته باشی و بیشتر از سنت بفهمی بازم میگم فعلا نرو دنبال کتاباش_بجز چندتا کتاب که جلوتر بهت میگم_(البته دارم به عنوان کسی که تو رو نمیشناسه و شناختی از افکار و عقایدت نداره اینارو می‌گم، یعنی درمورد اکثر 13 ساله ها.) چون ممکنه قلم سنگین و فلسفیش کلا از کتاباش  زده‌ات  کنه و برات خسته کننده باشه. اما میتونم بگم که خوندن شب های روشن و همزاد و بیچارگان و قهرمان کوچک و خواب ادم مضحک برای یه ادم 13 ساله با بلوغ ذهنی و علاقه اش به ادبیات میتونه مناسب باشه.
و اگر دیدی به سبک قلمش علاقه پیدا کردی میتونی کتابای معروف و سنگین ترش رو از 16-17 سالگی شروع کنی.. خودم هم وقتی جنایت و مکافات رو خوندم 16 سالم بود. البته که شروع خوبی نبود... شانس اوردم که عاشق قلمش شدم و خوندن کتاباشو ادامه دادم چون تقریبا هیچی از جنایت و مکافات نمی‌فهمیدم^^.

1403/7/25

و در اخر نظرم اینه (بازم به عنوان کسی که تو و افکارت رو خوب نمیشناسه و درمورد اکثریت مردم حرف میزنه) بهتره کتابایی مثل برادران کارامازوف، ابله، شیاطین و جنایت و مکافات بعد از 20 سالگی خونده شه..یا حداقل وقتی از 17 سالگی شروع میکنیم خوندنشون رو، دوباره چند سال بعد هم بخونیمشون

Vanda ; ☆

1403/7/25

از اینکه وقت گذاشتین تا به سوالم جواب بدین و کتاب های مناسب رو مثال زدین و از تجربه‌تون گفتین واقعاً سپاس‌گذارم . خیلی برام ارزشمنده . 🎀💗✨️

و من که جنایت و مکافات رو اول از همه خوندم🙂‍↔️💀

و من که جنایت و مکافات رو اول از همه خوندم 🙂‍↔️💀