نظرها
5.6k
خدا زیاد کنه این لیستها رو. کتاب "کانت" که آنتونی کنی نوشته چطور است به نظرت؟
1403/1/31
دقیقا، برای همین پرسیدم. خودم دوسال پیش خوندم کتاب کنی رو، و تحقیقا هیچ چیز محصلی نداشت برام😂 خیلی هم هنوز با کانت درگیر نشدم و این منابع رو هم نخوندم که بتونم مقایسه کنم. ولی به نظرم ذهنِ تحلیلیِ کنی برای کسی که بخواد آشنا بشه با کانت، تمیز و اصولمنده. @Mohamadrezaimani
1403/1/31
کلا تحلیلیها خوب توضیح میدن و شرح خوب تحلیلی برای کانت زیاد داریم ولی متاسفانه تفسیر قارهای خوب برای کانت کمه. اون کتاب دلوز و اون مجموعهای که از اردبیلی آوردم فکر میکنم تنها تفسیرهای قارهای که ترجمه شده ولی اگه برات توضیح واضح مهمه به نظرم این کتاب کورنر بهترینه @SAH.Hashemi04
1403/2/16
خیلی دلم میخواد با فلسفه درگیر شم اما هر کتابی که دست گرفتم موندم. چند تا کتاب کوچک تاریخ فلسفه خوندم و بینشون خیلی فاصله افتاد که کلا فرامموش شد. امثال باز خواستم شروع کنم که گگیر بریه و تاریخ فلسفه سختش افتادم که زده ام کرد. از فلسفه تنها کسی که یه ذره درکش کردم سارتر بود که اونم به لطف ادبیاتش بود. واقعا پست خوبی بود. اینکه بتونید چندتا کتاب بهم معرفی بککنید خیلی ممنون میشم. راستی رشته خودتون فلسفه اس؟
1403/2/16
والا دوتا نکته به نظرم میرسه. اول اینکه از اون فیلسوفی که دوست دارید شروع کنید. لزومی نداره حتما برای شروع برید سراغ یونان. ممکنه حتی از فوکو خوشتون بیاد. شاید از فوکو شروع کردن یکسری مفسدهها داشته باشه ولی احتمال اینکه در ادامه درست بشن زیاده. دوم اینکه اول از درسگفتار شروع کنید. همون فیلسوفی که دوست دارید رو ببینید از کدوم استاد درسگفتارش هست. درسگفتار به شدت به فهم کمک میکنه بعدش میتونید برید سراغ کتاب تو اون زمینه. رشته بنده اندیشه سیاسیه که یکی از شاخههاش میشه فلسفه سیاسی که شاخه مورد علاقه بندهست.
1403/3/22
غول مرحله آخر را هم باید بگذاری نقد عقل محض با ترجمه ادیب :-)....بن پارشناسی فزاینده ،آناکاویک مفهوم ها،سهش،فراهمستانش و ......خود ادیب رو یکی باید ترجمه کنه
1403/3/29
من هم یه مدتی با فلسفه کانت درگیر بودم گرچه رشته ام چیز دیگه ای بود. ولی چه قدر خوب می شد وقت داشتم و فلسفه می خواندم.