جزئیات فعالیت
1403/8/11
تا قبل مطالعهی این کتاب، تصوّرم این بود که متنهای هیچ آخوندی مثل شهید آیت اللّه مطهری سهل ممتنع نیست (یعنی پتانسیل سادهانگاری بسیار بالایی داره چون متنها بسیار عمیق هستند و در عین حال، بسیار روان و ساده بیان شدند) امّا حالا فکر میکنم باید متن ها و سخنرانی های رهبر انقلاب رو چنین تلقی بکنم. مطالب این کتاب، تحلیل هایی هستند که کاملا براساس نگاه مخصوص نگارنده (رهبر انقلاب) به فلسفهی تاریخ و ماهیت انسان به لحاظ فلسفی ایراد شدند. در نگاه ایشون انقلاب اسلامی، یک پدیدهی واقعی است، نه یک مفهوم اعتباری و انتزاعی ذهنی! انقلاب اسلامی در واقع یک مرحله از مراحل استکمال بشری است و نه یک رویداد هم عرض با رویدادهای کوچک و بزرگ دیگر تاریخ معاصر. شاید بشه گفت که مطالعهی کتاب «فلسفهی تاریخ» شهید مطهری من جمله پیشنیازهای مطالعهی این کتاب باشه!
1403/8/11
نگاه جالبی داشتید حقیقتاً مشکل اساسی من با خواندن کتب رهبری این است که احتمال میدهم در کتابهایشان، عناوین مشابه _که کم هم نیستند_ همپوشانی داشته باشند مثلاً انسان ۲۵۰ ساله با همرزمان حسین و دو امام مجاهد و حماسه امام سجاد و...
1403/8/14
سلام و عرض ادب آقا سید. اگر میشه یکم بیشتر برام دربارهی مشکل همپوشانی توضیح بدید. میترسم منظورتونو نفهمیده باشم.
1403/8/14
حرف من این که آیت الله خامنهای فقط مطالب رو از دیدگاه یک رهبر سیاسی تحلیل نمیکنه، حتی وقایع تاریخی رو هم با نگاه یک فیلسوف تحلیل میکنه و مثلا به مبانی خودش در متافیزیک و فلسفهی تاریخ التفات داره و پایبند هست و براساس اونها حرف میزنه. هر چند به نظر میاد برای حرف هاش استدلا نمیاره، ولی ضمنا به براهین فلسفی دعاوی خودش اشاره میکنه.
1403/8/11
حتماً در ادامه هم تجربهتون از خوندن کتب ایشون رو به اشتراک بذارید شاید مشکل ما هم حل شد🙃