جزئیات فعالیت

      تا قبل مطالعه‌ی این کتاب، تصوّرم این بود که متن‌های هیچ آخوندی مثل شهید آیت اللّه مطهری سهل ممتنع نیست (یعنی پتانسیل ساده‌انگاری بسیار بالایی داره چون متن‌ها بسیار عمیق هستند و در عین حال، بسیار روان و ساده بیان شدند) امّا حالا فکر میکنم باید متن ها و سخنرانی های رهبر انقلاب رو چنین تلقی بکنم. مطالب این کتاب، تحلیل هایی هستند که کاملا براساس نگاه مخصوص نگارنده (رهبر انقلاب) به فلسفه‌ی تاریخ و ماهیت انسان به لحاظ فلسفی ایراد شدند. در نگاه ایشون انقلاب اسلامی، یک پدیده‌ی واقعی است، نه یک مفهوم اعتباری و انتزاعی ذهنی! انقلاب اسلامی در واقع یک مرحله از مراحل استکمال بشری است و نه یک رویداد هم عرض با رویدادهای کوچک و بزرگ دیگر تاریخ معاصر. شاید بشه گفت که مطالعه‌ی کتاب «فلسفه‌ی تاریخ» شهید مطهری من جمله پیش‌نیازهای مطالعه‌ی این کتاب باشه! 
    
56
6

7

(0/1000)

نظرات

نگاه جالبی داشتید
حقیقتاً مشکل اساسی من با خواندن کتب رهبری این است که احتمال می‌دهم در کتاب‌هایشان،  عناوین مشابه _که کم هم نیستند_ هم‌پوشانی‌ داشته باشند
مثلاً
انسان ۲۵۰ ساله با هم‌رزمان حسین و دو امام مجاهد و حماسه امام سجاد و...
4

2

سلام و عرض ادب آقا سید. اگر میشه یکم بیشتر برام درباره‌ی مشکل هم‌پوشانی توضیح بدید. میترسم منظورتونو نفهمیده باشم. 

0

حرف من این که آیت الله خامنه‌ای فقط مطالب رو از دیدگاه یک رهبر سیاسی تحلیل نمیکنه، حتی وقایع تاریخی رو هم با نگاه یک فیلسوف تحلیل میکنه و مثلا به مبانی خودش در متافیزیک و فلسفه‌ی تاریخ التفات داره و پایبند هست و براساس اون‌ها حرف میزنه. هر چند به نظر میاد برای حرف هاش استدلا نمیاره، ولی ضمنا به براهین فلسفی دعاوی خودش اشاره میکنه. 

1

اینجور نگاه نمی‌کردم به مطالب ایشون
@Mahdi_keramati 

0

حتماً در ادامه هم تجربه‌تون از خوندن کتب ایشون رو به اشتراک بذارید
شاید مشکل ما هم حل شد🙃

2