یادداشتهای هانا قانع (28) هانا قانع 6 روز پیش داستان های پنج دقیقه ای فیونا واترز 4.0 2 درسته کوتاه هست داستان هاش ولی واقعا قشنگه و کلی داستان داره جالبه 0 1 هانا قانع 6 روز پیش هفته دیوانگی دن گاتمن 4.2 2 وای اصلا همچین کتابی ندیدم انقدر هیجان انگیز نخونیدش از دستش دادید 0 1 هانا قانع 6 روز پیش امام رضا (ع) زهرا عبدی 5.0 1 راجع به امام رضا تا دلتون بخواد نوشته 0 1 هانا قانع 6 روز پیش دردسر تازه! دن گاتمن 4.7 1 واقعا هیجان انگیزه از دستش ندید. 0 1 هانا قانع 6 روز پیش بهترین فکر دنیا دن گاتمن 4.3 9 کتاب قشنگیه بخونیدش قسمت قسمته ولی هیجان انگیزه. 0 1 هانا قانع 6 روز پیش رالف قصه می نویسد ابی هنلن 4.3 15 قشنگه داستانش حتما بخونید. 0 1 هانا قانع 6 روز پیش کرمو خان شهردار می شود سمیرا قیومی 4.3 1 واقعا واقعا کتاب خیلی خیلی قشنگه در مورد کرمو خان هست که در دندان های تربچه رفته است و در این موقع اتفاقات خیلی جالب و خطرناکی میفته. 0 1 هانا قانع 6 روز پیش ستاره و ماه عباس حسن موزانی 3.0 1 کتاب خوب و قشنگیه پیشنهاد من براتون اینه که حتما بخونیدش زیباس 0 1 هانا قانع 6 روز پیش قالیچه ی پرنده افسانه موسوی گرمارودی 2.3 1 خیلی جالب نیست فقط اتفاقات جالبی میفته. 0 1 هانا قانع 6 روز پیش می خواهم خلبان شوم دلارا دریکسول 2.5 1 فقط در مورد خلبانی و نکات مهمش توضیح میده 0 1 هانا قانع 6 روز پیش میرزا کوچک خان امیرحسین فردی 4.3 1 کتاب خوبیه داستانش قشنگه ماجراجویی داره. 0 1 هانا قانع 6 روز پیش می خواهم مهندس شوم لورا دریسکول 3.0 1 تصویر گری اش زیباس ولی داستانش اصلا جالب نیس فقط میگه که مهندس شدن چجوریه و باید چ کارا کنی. 0 1 هانا قانع 6 روز پیش می خواهم آتش نشان شوم لورا دریسکول 3.0 1 به نظرم کتاب جالبی نیست. فقط در مورد آتش نشانی براتون توضیح میده. ولی تصویر گری اش قشنگه. 0 1 هانا قانع 6 روز پیش چتری با پروانه های سفید فرهاد حسن زاده 4.5 8 داستانش قشنگه. 0 1 هانا قانع 6 روز پیش خرسی به نام پدینگتن مایکل باند 4.6 3 کتاب خیلی قشنگیه. حتما بخونید. 0 1 هانا قانع 1404/5/23 با هم بریم مدرسه: پاسخ به سوالات شما، دانش آموزان دبستانی فرنوش کبیری 2.5 1 هر سوالی داریم جواب مون رو میده در مورد مدرسه. مارو بیشتر هدایت میکنه. 0 1 هانا قانع 1404/5/23 خانه با برق، خانه بی برق (درباره ی مصرف بهینه ی برق) سمیه سپهروند 3.0 1 کتاب خوبیه به ما یاد میده در مصرف برق صرفه جویی کنیم. 0 1 هانا قانع 1404/5/23 یک روز اتوبوسی مت دلاپنیا 3.8 4 این کتاب سبک کودکانه ای داره و همینطور تصویر گری ش خیلی قشنگه. 0 1 هانا قانع 1404/5/23 اژدهای کتاب خوان آماندا دریسکول 3.6 3 کتاب خوب و هیجان انگیز هست. 0 1 هانا قانع 1404/5/21 10 قصه تصویری از هزار و یک شب حسین فتاحی 4.0 1 خیلی خیلی کتاب خوبیه از ده جلد منتشر شده. تصویرگری زیبایی داره. هر داستان ش رو میخونی هرچی بیشتر میری جلو خیلی هیجان انگیز تر میشه داستان ش. 0 1